Kuva: Getty Images

Amerikan missikisojen uudistus pelästytti entiset kisaajat: "Koko kilpailu tulee kuolemaan"

08.06.2018 09:15 - Senja Rapila

Missikisojen uimapuku- ja iltapukukierroksesta luopuminen on herättänyt maailmalla ristiriitaisia mielipiteitä. Myös missien ajatukset ovat jakautuneet kahtia.

Yhdysvalloissa kuohahti muutama päivä sitten, kun missikilpailujen uudistuksesta kerrottiin ensimmäistä kertaa maailmalla: tulevaisuudessa Miss Amerikkaa etsiessä ei tulla enää näkemään bikinikierrosta. Sen lisäksi myös iltapukukierros poistetaan ohjelmasta.

Asia on herättänyt ristiriitaisia mielipiteitä niin katsojissa kuin myös misseissäkin. Entiset Miss Amerikka -kilpailijat ovat kertoneet oman kantansa kovaäänisesti sosiaalisessa mediassa. Twitter täyttyi nimittäin nopeasti erilaisista mielipiteistä: jotkut ovat uudistuksen puolesta, jotkut sitä vastaan.

Muun muassa Miss Ohio 2014, eli Madioson Gesiotto, on kommentoinut, ettei usko tapahtuman jatkavan suosiotaan uudistusten myötä.

"Miss Amerikka -kilpailu kuolee ilman uimapuku- ja iltapukukierroksia. Kukaan ei tule katsomaan sitä!"

Vuoden 1989 Miss Amerikka Gretchen Carlson on tuonut twiitissään esille myös hyvän pointin:

"Kaikki ne ihmiset, jotka ovat kritisoineet Miss Amerikka -kilpailua vuosikymmenien ajan sen takia että 'esineellistämme naisia uimapuvuilla', kysyvät nyt kuinka voimme luopua niistä. Oikeasti?"

Mitä mieltä sinä olet uudistuksesta? 

Lähde: Mirror

Lue myös: Britney Spearsin bikinikunto kerää kehuja Instagramissa - "Niin kuuma"

Lue myös: Sinkkuelämää-tähden rohkea asu herätti paparazzin huomion - edusti rintaliivit esillä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat