Kuva: YouTube

Lyla, 4, halusi vuoristorataan - videolle ikuistui hulvaton hetki, jolloin päätös alkoi kaduttaa

16.06.2018 21:15 - Rea Tallgren

Lyla ei aivan tiennyt, mihin ryhtyi, kun sai äitinsä suostuteltua kanssaan vuoristorataan. Nettikansan huviksi äiti kuvasi videolle Lylan kokemuksen.

Neljävuotias Lyla oli äitinsä kanssa nauttimassa vuoristoradan kyydistä Minnesotassa. Nauttiminen on ehkä kuitenkin hieman väärä termi, vaikka pikkuinen neiti aivan ensimetreillä äitinsä kuvaamalla videolla toteaakin vuoristoradassa olemisen olevan hauskaa. 

Pian totuus vauhdista ja kovista pudotuksista kuitenkin selviää ensikertalaiselle ja Lylan hulvattomat reaktiot tallentuvat nauravan äidin kuvaamalle videolle. Videolla nähdään kuinka Lylan ilmeet vaihtelevat kauhusta epäuskoon ja kuinka hän hokee "Voi hyvä Jumala". 

Kenties kaikista hauskin kohta videolla nähdään, kun pikkuneiti ei voi enää vahtia sanojaan vaan toteaa suorasanaisesti: "Voihan paska, voihan paska!"

Lylan äiti rauhoittelee lastaan videolla ja Lyla ei missään vaiheessa esimerkiksi alakaan itkeä. Melko varmaa on kuitenkin, ettei pikkuinen enää halunnut kokeilla vuoristorataa uudestaan. 

Video on noussut otsikoihin ja esimerkiksi Englannin isoin nettijulkaisu Daily Mail hehkuttaa sitä sivuillaan. Katso video alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen tästä. 

Lue myös: Linnanmäen suosituin laite pitää pintansa - oli valmistuessaan Pohjoismaiden suurin

Lue myös: Naiselta kiellettiin pääsy huvipuistolaitteeseen - syynä liian suuret rinnat, kuva

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat