Kuva: Shutterstock

Neljän horoskooppimerkin edustajat ovat parhaita keskustelijoita - kuulutko joukkoon?

20.07.2018 18:45 - Senja Rapila

Jousimies saa kaivettua muista syvätkin salaisuudet pelkällä läsnäololla, kun taas Kaksonen on nokkelasanainen ja hauska.

Minkä neljän horoskooppimerkin edstajat ovat siis parhaita keskustelukumppaneita? Miten on, löydätkö sinä ehkäpä oman horoskooppimerkkisi joukosta? 

Kaksoset

Kaikista horoskooppimerkeistä Kaksoset on kaikista paras keskusteilja. Hän ei halua vain puhua, vaan hän haluaa päästä keskustelussa syviin vesiin. Kaksoset usein löytävätkin sielunkumppaninsa toisista hyvistä keskustelijoista, sillä he saavat parhaiten kontaktin keskustelemalla.

Vaaka

Vaa'at kaipaavat suhteeseensa tasapainoa. Vaikka he ovatkin hyviä puhumaan syvällisistäkin asioista, he ovat sitä parempia kuuntelemaan. Kun puhut Vaa'an kanssa, on normaalia tuntea että olette ainoat ihmiset maailmassa. He pitävät intensiivisen katsekontaksin ja haluavat kuulla kaiken mitä sinulla on sanottavanasi.

Jousimies

Koska Jousimiehiä voi olla vaikea saada pysymään paikallaan, voi joku ajatella heitä pinnallisiksi. Se on kuitenkin kaukana totuudesta. Vaikka Jousimies ei olisikaan kuvioissa pitkään, saat sinä aikana kokea niin syviä ja sielullisia keskusteluja, mitä et ole aiemmin kokenut. Voit myös huomata jakavasi hänelle asioita, mitä et ole kertonut koskaan aiemmin kenellekään.

Kannattaa kuitenkin varoa Jousimiehen kanssa, nimittäin tällä ominaisuudellaan hän voi helposti varasta sydämesi. Kun tunnet, että teillä on niin hyvä yhteys, saattaa hänen lähtönsä uusien seikkailujen pariin tulla shokkina sinulle.

Vesimies

Vesimiehelle syvälliset keskustelut ovat kuin esileikkiä. He syttyvät ideoiden vaihtamisesta, varsinkin jos ne kohtaavat myös hänen arvojensa kanssa. Vesimiesten suurin erogeeninen alue on eittämättä aivot, eikä mikään muu stimuloi heidän mieltään paremmin kuin syvällinen, intensiivinen keskustelu.

Vesimiehet ovat myös hyviä kuuntelijoita, mutta tykkäävät myös puhua. Kun he pääsevät puhumaan itselleen tärkeästä aiheesta, kannattaa istua ja kuunnella juttu loppuun ast.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Millainen tyyppi on sielunkumppanisi? Horoskooppimerkki paljastaa

Lue myös: Miten rakkauselämäsi muuttuu vuonna 2018? Horoskooppisi paljastaa

Lue myös: Horoskooppi paljastaa parhaimman ominaisuutesi – osuuko oikeaan?

Kilpailut

Uusimmat