Kaikki artikkelit

Tuhmien puhuminen on kiihottavaa, mutta rivouksilla saattaa pahimmillaan latistaa koko tunnelman.
Jousimies saa kaivettua muista syvätkin salaisuudet pelkällä läsnäololla, kun taas Kaksonen on nokkelasanainen ja hauska.
Unissaan puhuminen on varsin yleistä. Yksi mies päätti selvittää, mitä kaikkea hän yön aikana selittää. Lopputulos on räävitöntä kuunneltavaa.
Englantilainen taiteilija David Blackwell halusi saada Lontoolaiset puhumaan toisilleen ja alkoi jakaa "I Talk To Strangers" -rintamerkkejä kaduilla vastaantulijoille.
Ihmiset luulevat ääntään usein todellista matalammaksi.
Ilmiössä on kyse eräänlaisesta unihäiriöstä.
Pelosta voi olla myös hyötyä, kunhan sen osaa kanavoida oikeisiin asioihin.
Enää puheenpitämistä ei tarvitse harjoitella yksin, vaan voit teknologian turvin siirtää itsesi suoraan pelkäämääsi tilanteeseen.
Rohkeilta, sanojaan säästelemättömiltä ihmisiltä voi ottaa oppia, sillä heidän käytöksensä on tietyissä määrin kiehtovaa ja viehättävää.
Ääneen ajatteleminen voi auttaa aivoja työskentelemään tehokkaammin.
Mies piti kirjaa tyttöystävänsä unissa puhumisesta. Jos on kokemusta unihäirön todistamisesta, tietää, että jutuissa ei välttämättä ole mitään järkeä.
Useat miehet, ja naiset, pitävät tuhmista sänkypuheista. Jos kieli ei tunnu taipuvan kriittisellä hetkellä, nyt on hyvä hetki vilkaista helpot oppiaskeleet tuhmiin puheisiin.  
Suomen kielessä on monia hauskoja lauseita, joiden lausuminen voi olla työn ja tuskan takana. Kokosimme yhteen kymmenen esimerkkiä, joiden avulla pääsee testaamaan kielenkantojaan.
Tuoreessa tutkimuksessa selvitettiin, mistä asioista on hyötyä lapsen kielelliselle kehitykselle.
Brittilaulajatar Adelen kurkkuongelmiin on vihdoin löytynyt syy.
Tutkimus todistaa, että miehet yleensä vain ahdistuvat naisten yrittäessä parantaa parisuhdetta. Varsinkin eräs lause saa miehet ärtyneiksi ja pelokkaiksi.