Kuva: Youtube

Mikä upea näky! Pilvenpiirtäjästä laskeutuu massiivinen vesiputous, katso video

24.07.2018 19:45 - Iiro Myllymäki

Kiinassa pilvenpiirtäjä on koristettu yli 100-metrisellä vesiputouksella.

Guiyangin kaupungissa Kiinan lounaisosissa ihmiset ovat päässeet hämmästelemään astetta erikoisempaa vesiputousta. Keskellä kaupungin bisnesaluetta kohoaa pilvenpiirtäjä, jonka yhdellä sivulla on valtava vesiputous. 108-metrinen vesiputous on erittäin vaikuttava näky.

LADbible kirjoittaa, että vesiputous toimii massiivisten pumppujen avulla. Pumput pumppaavat alas valuvaa vettä takaisin ylös, mistä vesi valuu taas alas. Guizhou-kiinteistöhuoltoyhtiön mukaan suurin osa vesiputouksessa käytettävästä vedestä on kierrätettyä hana- tai sadevettä, joten massiivinen vesirakennelma ei tuhlaa ylettömiä määriä vettä.

Vesiputouksen ylläpitäminen on kuitenkin kallista, joten sitä ei pidetä läheskään koko ajan päällä. Vesiputous on toiminnassa vain erityistilanteissa, kuten erinäisten kaupungin juhlien yhteydessä. Kaupunki toivoo, että pilvenpiirtäjävesiputous houkuttelee paikalle turisteja. Ihailtavaa tässä uniikissa vesiputouksessa todellakin riittää, joten ei olisi ihme, jos se houkuttelisi kaupunkiin uusia turisteja. Kaunis yksityiskohta vesiputouksessa on se, miten auringon valon osuessa siihen se luo kauniin sateenkaaren. Ehdotonta Instagram-materiaalia, siis.

Voit katsoa videon vesiputouksesta alta.

Lue myös: Maailman upeimmat vesiputoukset koottiin galleriaksi - katso kuvat

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat