Suomalaista Saraa, 22, haukutaan sekä laihaksi että läskiksi: "Muilla aina jotain pahaa sanottavaa"

14.08.2018 13:45 - Senja Rapila

22-vuotias suomalaisnainen haluaa rikkoa someillusion realistisilla kuvilla sosiaalisessa mediassa.

Suomalaisesta Sara Puhdosta, 22, on tullut some-ilmiö Instagramissa. Nuori nainen nimittäin julkaisee tilillään realistisia ja kantaa ottavia otoksia, joilla hän rikkoo netissä vellovaa, täydellisyyttä tavoittelevaa some-illuusiota.

Tuoreimmassa kuvaparissa Sara poseeraa kameralle jännittäen lihaksiaan seisten, sekä tuolilla huonossa ryhdissä istuen. Hän ottaa kuvallaan kantaa siihen, kuinka ihmiset kommentoivat toisten painoa netissä kärkkäästi tietämättä todellisuutta.

Sometähti kertoo, että hän on saanut toisiin kuviin kommentteja siitä, kuinka hän on liian laiha ja heikossa kunnossa. Toisissa kuvissaan, missä kuvakulmaa ei ole katsottu some-edustavaksi, Sara on saanut kommentteja painostaan, kuntoilun puutteesta ja epäterveellisistä elämäntavoista.

Kuvan yhteyteen Sara on kirjoittanut herättelevän kuvatekstin.

"Minua on kutsuttu läskiksi ja laihaksi. Ulkonäkösi ei määritä terveyttäsi. Jollain voi olla teräksiset vatsalihakset ja matala rasvaprosentti, mutta se ei vastaa hyvää terveyttä. Jos jollain on enemmän vatsaa, ei se tarkoita että hän eläisi epäterveellisesti. Meillä on outo pakkomielle kommentoida muiden vartaloita, ajattelemme että laihdutus, terveellisesti syöminen ja treenaaminen korjaa kaiken. Mutta se ei päde kaikkiin. Se ei tee kaikista onnellisia ja auta heitä elämään parasta elämää", hän kirjoittaa.

"Älä huolehdi muiden ihmisten vartaloista, äläkä anna kenenkään mielipiteen kropastasi vaikuttaa sinuun itseesi. Se on sinun kroppasi, ei heidän. Muilla tulee aina olemaan jotain pahaa sanottavaa. Voit olla kaunein ruusu puutarhassa, mutta olemassa on aina joku, joka ei pidä ruusuista."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Seksikäs poseerausasento villitsee somessa - on etenkin julkkisten suosiossa

Lue myös: Nainen katui ottamiaan peppupistoksia - korjausleikkaus meni karmealla tavalla pieleen

Kilpailut

Uusimmat