Kuva: Shutterstock

Uutta tietoa matkustaja-alukselta pudonneesta - kapteenin sanat paljastivat totuuden

21.08.2018 12:30 - Katariina Auvinen

Kay Longstaff putosi risteilyalukselta ja vietti kymmenen tuntia ajelehtien merellä Kroatian lähellä.

Kerroimme täällä, että brittiläinen turisti Kay Longstaff, 46, putosi risteilyalukselta Adrianmereen lähellä Kroatian rannikkoa. Matkustaja-alus oli lähtenyt Italiasta ja oli matkalla Kroatiaan, kun Longstaff putosi. 

Nainen löydettiin kymmenen tuntia myöhemmin rannikkovartioston toimesta. Longstaff oli olosuhteisiin nähden verrattain hyvässä kunnossa ja kertoi selvinneensä laulamalla sekä meditoimalla. 

Syytä putoamiseen ei kerrottu, mutta nyt matkustaja-aluksen kapteenia on haastateltu tapauksen johdosta. Hänen mukaansa valvontakameroista kävi ilmi, että nainen vaikuttaisi hypänneen tahallaan laivalta mereen. 

The Sun-julkaisulle on tihkunut tietoja siitä, että ennen hyppäämistään, Longstaff oli riidellyt miehensä kanssa. Nainen oli myös kertonut, että hän koki laivalla olemisen erittäin ahdistavaksi. 

Longstaff väittää itse vain horjahtaneensa kannelta, mutta suurin osa muista matkustajista uskoo tapauksen olleen tahallinen. Laivan kaiteen yli on todella vaikea horjahtaa vahingossa. Kapteeni oli tiedottanut tapauksen jälkeen kaikille matkustajille Longstaffista. 

- Kapteeni kertoi kuulutuksessa, että laivalta on hypännyt henkilö mereen ja he aikovat etsiä häntä, kertoo yksi matkustajista Eddie Palladino, 60. 

Palladino epäilee myös itse, että Longstaff olisi hypännyt kaiteen yli. 

- Kaiteet laivalla ovat erittäin korkeat. Minä olen pitkä mies ja jopa minun olisi mahdotonta horjahtaa niistä ylitse, Palladino pohtii. 

Longstaff katosi kahden aikaan yöllä. Hänen miehensä oli samaan aikaan hytissä nukkumassa. 

Lue myös: Nainen putosi matkustaja-alukselta mereen - paljasti selviytymisstrategiansa

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat