Kuva: Shutterstock

Perijäkaunotar järjesti miljoonien eurojen häät - paljastaa tuoreella videolla shokeeraavan syyn

25.08.2018 20:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Irene Belenovan häitä juhlittiin Lontoossa viime vuoden tammikuussa. Nyt nuori nainen on eronnut, ja paljastanut myös syyn luksushäidensä takana.

Irene Belenovalla ei ole ikinä ollut rahasta pulaa. Hänen isänsä on venäläinen oligarkki ja äitinsä huippuasianajaja, joten kun Belenova alkoi suunnitella häitään, sai hän miettiä pennejä laskematta, mitä kaikkea haluaisi juhliinsa sisällyttää. 

Belenovan häät järjestettiin vuoden 2017 tammikuussa Lontoon Landmark-hotellissa. Häihin kutsuttiin esiintymään Mariah Carey ja Elton John. Esimerkiksi Mariah Carey laskutti We Belong Together -hittinsä esittämisestä matkoineen ja yöpymisineen 2,7 miljoonaa euroa.

Elton John puolestaan esitti 12 kappaleen setin, ja hänen uskotaan laskuttaneen reilun miljoona euroa. 

(kuva: Getty Images)

Belenovan mekon suunnitteli brittiläinen eksklusiivinen muotitalo Ralph & Russo, ja mekko oli niin pitkä ja painava, että neljän ihmisen piti auttaa morsian alttarille. Lisäksi hääkakku oli korkeudeltaan yli kolme metriä, siinä oli kymmenen kerrosta ja se tuli maksamaan yli 100 000 euroa. Illallisella ruokalajeja oli yhdeksän.

Kustannuksista tuskin tuli minkäänlaista päänvaivaa Belenovan perheelle, jolla uskotaan olevan omaisuutta noin kahden miljardin euron edestä. Silti vakavana ja yksityisenä pidetty oligarkki-isä ainakaan tuskin on mielissään asioiden saamasta tuoreesta käänteestä. Hänen tyttärensä kun on noussut nyt otsikoihin, kun on puhunut suorat sanat motiiveistaan häiden taustalla. 

Tuoreella videolla naisen kuullaan sanovan, että hän meni naimisiin ainoastaan tehdäkseen edellisen poikaystävänsä kateelliseksi. 

- Menin naimisiin vaan tehdäkseni eksäni kateelliseksi. Ja nyt olen palannut yhteen hänen kanssaan! Joten kaikki meni lopulta hyvin, nuori nainen hehkuttaa videolla ja nostaa drinkkinsä kippis-asentoon. 

Nähtäväksi jää, kuinka pian Belenovan isä suostuu maksamaan uudet häät tyttärelleen, jos tämä siis vielä naimisiin haluaa. 

Alta voit katsoa videon, joka on kuvattu häissä. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat