Kuva: Shutterstock

"Maailman isoin" kondomi tuli myyntiin - sisään mahtuu Pringles-purkin paksuinen varustus

27.08.2018 21:45 - Iiro Myllymäki

Kondomilla on pituutta 24 senttimetriä.

Nyt todella runsaasti varustelluille miehille löytyy kondomi, johon tavaran pitäisi mahtua ilman suurempia tunkemisia. Muun muassa LADbible nimittäin uutisoi, että markkinoille on tullut nyt maailman isoin kondomi. Kondomin takana on TheyFit-kondomivalmistaja, jonka valikoimista löytyy myös maailman pienimmäksi väitetty kondomi.

LADbible kirjoittaa, että markkinoille tullut jättikondomi on pituudeltaan 24 senttimetriä. Kondomiin mahtuu penis, jonka ympärysmitta on enintään 20,3 senttimetriä. Tuo on melkein sama ympärysmitta kuin Pringles-tölkillä. TheyFit mainostaa, että kyseinen kondomi on 11 prosenttia pidempi kuin Durex-valmistajan XL-kondomi ja 17 prosenttia pidempi kuin Magnum XL -kondomi.

Jos tarvetta löytyy, näitä uutisoinnin kohteeksi päässeitä kondomeja pystyy tilaamaan nettikaupasta myös Suomeen. Turvaseksi kuuluu kaikille ja kaikenkokoisille, joten mikä ikinä peniksen koko onkaan, kondomeja kannattaa olla varastossa lemmenleikkien varalle.

LADbiblen mukaan maailman pienimmän kondomin pituus on puolestaan 7,87 sentin pituinen, ja leveydeltään se on 2,6 senttimetriä.

Lue myös: Miten seksi muuttuu, kun kondomi jätetään pois? 5 asiaa

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat