Kuva: Pixabay

Miten seksi muuttuu, kun kondomi jätetään pois? 5 asiaa

09.05.2018 22:15 - Senja Rapila

Jos kondomi vaihdetaan muuhun ehkäisyyn, tulee kuvioihin paljon erilaisia muutoksia. Mutta sillä on myös hyvät puolensa.

Seksi muuttuu monella tapaa sen jälkeen, kun päätetään lopettaa kondomin käyttö ja siirtyä esimerkiksi hormonaaliseen ehkäisyyn. Sen lisäksi että ehkäisymenetelmä voi vaikuttaa mielialaan tai omaan kroppaan, Elite Daily -sivusto on listannut viisi asiaa, joihin kannattaa varautua kondomin poisjättämisen jälkeen.

Voit lukea asiat alapuolelta.

1. Ei enää epätoivoisia reissuja kauppaan, jos kondomit loppuvat.

Tämähän on vain hyvä asia. Kun tunnelma lämpenee ja huomaat kumien olevan lopussa, on se ikävää lähteä niitä metsästämään lähimmästä kaupasta.

2. Ehkäisyn pitää olla tehokasta ja täsmällistä.

Jos syöt pillereitä, ne pitää muistaa syödä päivittäin ohjeiden mukaan. Jos unohtelet pillereitä, heikentää se ehkäisyä. Tämä voi johtaa epätoivottuihin raskauksiin.

3. Nautinto lisääntyy. 

Kyllä, se on totta että kondomin poisjättäminen voi tuoda lisää nautintoa seksin harrastamiseen. 

4. Seksi ei kestä enää niin pitkään. 

Koska seksi voi tuntua huomattavasti paremmalta kuin aiemmin,  ei se kestä enää välttämättä yhtä pitkään. Tämän vuoksi kannattaakin kiinnittää huomiota esimerkiksi esileikkiin.

5. Jälkikäteen on sotkuisempaa.

Kondomin kanssa seksi on puhtaampaa, mutta ilman sitä miehen ejakuloiminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Todennäköisesti tarvitset pyyhkeen aina mukaan sänkyleikkeihin, jotta pelastut pahimmalta sotkulta.

Lähde: Elite Daily

 Lue myös: Sanna, 29, tapailee vain varattuja miehiä: "Kukaan ei halua käyttää kondomia!

 Lue myös: Haaveiletko paremmasta seksistä? 7 vinkkiä seksielämän elvyttämiseen

Kilpailut

Uusimmat