Kuva: Shutterstock

Naiset turvautuvat epätoivoisiin tekoihin suuren pepun toivossa - ihon alle sementtiä ja öljyä

01.09.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Ihmiset ovat matkustaneet muun muassa Turkkiin isomman pepun perässä.

Naiset ovat turvautuneet ympäri maailmaa hyvin epämääräisiin kauneusoperaatioihin saadakseen unelmiensa pepun. Julkkikset kuten Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat nostaneet isot peput muodikkaiksi. 

Ylipäätään rasvan siirtäminen tai implanttien otattaminen takapuoleensa on kyseenalaista ja kallista, mutta nyt kauneusoperaatioiden tekeminen epämääräisissä olosuhteissa alkaa riistäytymään käsistä. Syy siihen, miksi naiset turvautuvat täysin ammattitaidottomasti tehtyihin operaatioihin, johtuu siitä että se on halvempaa. 

Naiset ovat matkustaneet esimerkiksi suomalaisten suosikkikohteeseen, Turkkiin, otattamaan täytettä peppuunsa. 

(kuva: Shutterstock )

The Sun-julkaisun mukaan tällaisissa tilanteissa peppuihin on ruiskutettu sementtiä, teollisuudessa käytettyä öljyä tai jopa saumaukseen tarkoitettua silikonia. Eräs brittiläinen nainen kuoli vast'ikään matkustettuaan Turkkiin otattamaan täytettä peppuunsa. Hän kärsi kolme sydänkohtausta leikkauksen aikana, jonka jälkeen tämä menehtyi. 

(kuva: Shutterstock )

Plastiikkakirurgiaan erikoistunut professori Ash Mosahebi kertoo julkaisulle, että halpojen injektioiden kohdalla hälytyskellojen tulisi todellakin soida. 

- Kukaan ei tiedä mitä injektio tuolloin sisältää. Tekeekö sen esimerkiksi koulutettu lääkäri ja onko tilanne steriili? Esimerkiksi öljy, jota ruiskutetaan takapuoleen, saa pepun näyttämään isommalta muutaman päivän ajan. Sen jälkeen öljy yleensä kehittää vakavan tulehduksen, joka voi olla tappava, Mosahebi kertoo. 

Mosahebin mukaan hänen vastaanotolleen on tullut ihmisiä, joiden takapuoleen on ruiskutettu silikonia, jota käytetään saumaamisessa. Silikonin poistaminen kehosta on lähes mahdotonta. Se voi myös tukkia tärkeitä verisuonia. 

(kuva: Shutterstock )

- Kun silikonia ruiskutetaan alueelle, jossa on paljon isoja verisuonia, kuten pakaroissa, se voi kulkeutua veren mukana muualle kehoon. Tuolloin on suuri riski, että silikoni tukkii verisuonia, aiheuttaen veritulppia ja jopa sydänkohtauksen, lääkäri selventää.

- En ole itse nähnyt, että sementtiä olisi ruiskutettu, mutta en yllättyisi sen käyttämisestä. Ongelmana on, että seosta ei todella tulisi käyttää, mutta se myös sisältää paljon bakteereja. Nämä yhdessä voivat aktivoida muun muassa lihansyöjäbakteerin, joka tuhoaa kudosta, hän kertoo. 

Lue myös: Natasha haluaa itselleen maailman suurimman takapuolen - katso

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat