Kuva: Shutterstock

Äidin "hiuskoriste" olikin jotain aivan muuta - nolostui täysin huomattuaan erheensä

04.10.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Vanhemmuus on todellakin rankkaa.

Vanhemmuus ei todellakaan ole helppoa ja erityisen stressaavaksi se voi yltyä silloin, kun kiire painaa aamulla päälle, väsymys valtaa mielen ja lapsikin on huonolla tuulella. Eräs äiti jakoi kokemuksensa äitien keskustelupalsta Mumsnettiin.

Jammiebammie-nimellä kirjoittava äiti oli herännyt aamulla ja siirtynyt kylpyhuoneeseen meikkaamaan. Hän ei löytänyt hiuslenkkiä, joten hän nappasi puhtaasta pyykkipinosta stringinsä, jolla nainen sitoi hiukset taakse. 

"Tyttäreni oli erityisen hankala sinä aamuna ja totesin, ettei meikkaamisesta tullut sinä aamuna mitään. Lähdin vain ulos talostani ja totta kai unohdin ottaa stringit pois hiuksistani." 

Hän heitti lapsen kouluun, jutteli tyttärensä opettajien kanssa ja meni sen jälkeen lääkärille. Sen lisäksi nainen kävi kahvilassa toisen lapsensa kanssa ja kun hän tuli kotiin, hänen vanhin tyttärensä huomasi äidin hiuksissa jotain erikoista. 

"Vanhin tyttäreni alkoi nauramaan ja osoitti hiuksiani. Hän sanoi, että minulla on pikkuhousut hiuksissani ja silloin vasta muistin sen. Olen kulkenut stringit päässäni koko päivän, eikä kukaan ole sanonut minulle siitä mitään," hän ihmetteli keskustelupalstalla. 

Äidin mukaan kyseessä olivat vielä halpakaupasta hankitut pitsiset hepenet, joita ei voinut missään nimessä erehtyä luulemaan hiuskoristeeksi. 

Muut äidit jakoivat empatiansa. 

"Sentään ne olivat puhtaat." 

"Jotkut ovat vain katsoneet, että tuo hiuskoriste näyttää hieman stringeiltä, mutta ei se voi olla." 

Lue myös: Tuore äiti ei onnistunut imettämään - uskoo sen pelastaneen hänen henkensä

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat