Kuva: Shutterstock

Tuore äiti ei onnistunut imettämään - uskoo sen pelastaneen hänen henkensä

28.09.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Katy Baileyn kaksoset syntyivät vuonna 2016, kun hän huomaisi hälyttävän merkin itsessään.

Imetys on monelle äidille yksi isoimmista stressinaiheista ja varsinkin silloin, jos se ei ota millään onnistuakseen. Näin kävi Katy Baileylle, joka synnytti kaksoset, mutta imetys ei meinannut onnistua mitenkään. 

Bailey oletti, että hänen kohdallaan ei vain imetys onnistunut, joten hän alkoi pumppaamaan maitoa rintapumpun avulla. Se onnistuikin, mutta pumppaamisen aikana hän löysi rinnastaan kyhmyn. 

Hän hakeutui lääkärin vastaanotolle, josta kantautui todella surullisia uutisia. Tuoreelta äidiltä löydettiin rintasyöpä vain pari viikkoa synnytyksen jälkeen. Häneltä poistettiin syöpä leikkauksessa ja Bailey aloitti rankat syöpähoidot vuonna 2016. 

- Kun sinulla on kaksi pientä lasta ja rankat syöpähoidot, sinun pitää vain koittaa sopeutua. Onneksi läheisistäni on ollut paljon apua minulle. Mieheni John ei ole kova puhumaan, joten hänelle syöpädiagnoosini oli todella vaikea käsitellä, nainen kertoo. 

Nainen oli todella murskana, mutta uskoi parantuvansa lapsiensa vuoksi. Nyt kaksi vuotta myöhemmin, äiti sai terveen paperit. Hän uskoo, että hänen lapsensa pelastivat hänen henkensä. 

- Minun piti pysyä vahvana lapsieni takia. Nyt olen saanut olla täysin terveenä jo vuoden verran, mutta pelkään jatkuvasti syövän palaavan. En kestä ajatusta, että lapseni kasvaisivat ilman äitään, mutta yritän silti elää hetkessä, hän kertoo. 

Lue myös: Upea uima-asumalli imetti lastaan catwalkilla - katso video tilanteesta

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat