Kuva: Shutterstock

Hurja video leviää netissä - nainen menetti melkein huulensa pieleen menneen kauneusoperaation takia

07.12.2018 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rachael Knappier haluaa varoittaa muita ja julkaisi siksi hurjan videon.

Rachael Knappier, 29, osallistui ystävänsä järjestämiin botox-juhliin, joissa oli siis tarkoituksena tehdä pienimuotoisia kauneustoimenpiteitä. Alun perin hänen ei ollut tarkoituksensa ottaa itse mitään täytteitä, mutta muutaman viinilasillisen jälkeen hän päätti kokeilla huulien täyttämistä botoxilla.

Kyseessä ei ollut Knappierin ensimmäinen kerta, vaan hänen huuliaan oli täytetty aiemminkin. Ikävä kyllä tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan.

- Minulta ei pyydetty allekirjoitusta mihinkään, joten siinä vaiheessa hälytyskellojeni olisi pitänyt soida. En kuitenkaan ymmärtänyt sitä silloin, Knappier kertoo haastattelussa.

Muutaman tunnin jälkeen Knappier alkoi voida huonosti.

- Huuleni turposivat järjettömästi. En ollut koskaan nähnyt mitään sellaista. Paine niissä oli jotain todella kammottavaa.

Kanppier kiirehti tämän jälkeen sairaalaan, sillä tajusi saaneensa allergisen reaktion.

- Ensiavussa he testasivat minua anafylaktisen shokin vuoksi. He kuitenkin totesivat, ettei minulla ollut allergista reaktioita, vaan täytteessä oli vikaa. Hän kehottikin minua palaamaan, jotta täyte voitaisiin poistaa.

Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi siis, että täyteaine oli laitettu valtimoon, minkä saattoi aiheuttaa jopa kuolion.

Muutaman päivän kuluttua tilanne alkoi helpottaa, mutta kesti vielä pitkään ennen kuin turvotus katosi kokonaan. Knappierin mukaan hän itse aikoo kiertää kaikki botocx-juhlat kaukaa ja suosittelee sitä muillekin.

- Kävi ilmi, ettei kyseisellä laittajalla ollut tarvittavia valmiuksia hommaan. Toki olisin voinut saada samanlaisen reaktion myös toisella laittajalla, mutta ainakin hän olisi tiennyt, mitä tehdä.

Videon Knappierin huulista pääset katsomaan alta.

Lue myös: Kylie Jenner poisti täyteaineet huulistaan - fanit haltioissaan: "Kuin vanha Kylie"

Lue myös: Glamour-malliksi haluava nainen laitatti itselleen järkyttävän kokoiset implantit - katso

Lähde: Whimn

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat