Glamour-malliksi haluava nainen laitatti itselleen järkyttävän kokoiset implantit - katso

06.02.2015 18:45 - Noora Suomalainen

Entinen lentoemäntä päätti laitattaa jättisuuret implantit rintoihinsa ja tähdätä malliuralle.

Saksalainen Martina Big ei löydä itselleen sopivia rintaliivejä Saksasta. Tähän on syynä hänen jättimäiset tekorintansa.

26-vuotias nainen kyllästyi lentoemännän uraan ja päätti toteuttaa unelmansa glamour-mallin ammatista. Hän on tähän mennessä käyttänyt jo noin 50 000 euroa jätti-implantteihin ja itsensä muokkaamiseen. Nyt hän kiertää kuvauksissa ympäri Eurooppaa yhdessä manageripoikaystävänsä kanssa ja tienaa elantonsa tällä tavoin.

Suurista rinnoista jo lapsesta saakka haaveilleen Bigin rintaimplanteissa on erityistä se, että niihin voi lisätä volyymia ilman uutta leikkausta. Rintoihin voi ruiskuttaa lisää täyteainetta letkun kautta ja suurempi kuppikoko on valmis.

- Kun kävelen tiukka t-paita päälläni, olen nähnyt ihmisten ajavan pyörällä ohi ja sitten törmäävän katulamppuun, kertoo nainen saamastaan huomiosta.

Bigiä kuvannut valokuvaaja kertoo, että hän valitsisi mieluummin yhden Bigin kuin kolme pienirintaista mallia. Jättikokoiset rinnat ja niiden kuvaaminen kiinnostaa muitakin valokuvaajia.

Katso alta video Martina Bigistä.

Lue myös: Miksi pienet rinnat ovat suuria paremmat? 6 hyvää syytä

Lähde: Jezebel

Kilpailut

Uusimmat