Instagram-malli jäi kiinni kiusallisista photoshop-mokista - "Luulin, ettei kukaan huomaa"

20.12.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Ruotsalainen Instagram-tähti Johanna Olsson joutui vastaamaan faneilleen muokattujen kuvien levittyä.

Ruotsalainen Instagram-tähti Johanna Olsson avaa monesti hulppeaa elämäänsä seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Olssonia seuraa Instagramissa 510 000 käyttäjää. Nainen jakaa tililleen kuvia erityisesti matkakohteistaan ja muotivaatteistaan. 

Nyt naisen seuraajat ovat kuitenkin huomanneet tämän Pariisin kuvissa jos jonkinlaisia outouksia, jotka ovat todistaneet monen mielestä naisen photoshopanneen itseään erilaisiin kuviin. Olsson sai niin paljon kommentteja ihmisiltä, että hän päätti poistaa kommentoinnin käytöstä ja puolustaa tekoaan Daily mail -julkaisulle. 

Eräässä kuvassa nainen poseeraa Pariisissa yllään muodikas tumma takki. Hänen oikean kätensä hihansuu näyttää kuitenkin jatkuvan omituisesti ja itse asiassa ihmiset huomasivat, että taustakin muuttuu kesken kaiken kauniista maisemasta tummanpuhuvaan. 

Katso kuva täältä, jos se ei näy. 

Seuraavassa kuvassa nainen poseeraa sillalla, mutta Olsson vaikuttaisi pikemminkin leijuvan sillalla niin, että hänen jalkansa ovat ilmassa. Kuvasta puuttuu kokonaan syvyys. 

Katso kuva täältä, jos se ei näy.

Nainen lisäsi vielä kolmannen kuvan, jossa hän poseeraa kahvilassa. Valkoiset laidat naisen hiuksien reunoilla kuitenkin kielivät kuvamuokkauksesta. Sen lisäksi oikealle puolelle on ilmestynyt mystisesti enemmän puita ja viereisestä kahvilasta on hävinnyt päivänvarjon varjo kokonaan. 

Katso kuva täältä, jos se ei näy. 

Nainen on itse asiassa myöntänyt kuvien muokkaamisen. Hän selitteli asiaa perin pohjin. 

- Tein yhdet kuvaukset, joiden taustata en kuitenkaan pitänyt, joten latasin muita taustoja netistä ja lisäsin itseni niihin. Latasin kaikki Instagramiin ja kukaan ei ensin huomannut, joten oletin kaiken olevan hyvin. Luulin, ettei kukaan huomaa, hän on kommentoinut. 

Moni on nykyisin katsonut naisen muita kuvia tarkemmalla silmällä ja olettanut muitakin muokattaneen rajustikin. 

Lue myös: Reality-kaunotar jäi kiinni photoshop-mokasta - "Mihin sinun pakarasi on levinnyt?"

Lue myös: Kim Kardashian sulki kommentoinnin Instagram-kuvastaan - fanit syyttävät photoshoppauksesta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat