Kuva: Shutterstock

Naisen illanvietto loppui karulla tavalla korkokenkien vuoksi - twiitistä nettihitti

01.03.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Kuva on noussut monille uutissivustoille maailmalla.

Korkokengät ovat upea asuste, mutta joskus niistä voi olla haittaa. Monet samaistuvat siihen, että illan mittaan korkokengät voivat rasittaa jalkoja, mutta piikkikorkojen kanssa voi olla hankala myös kävellä. Erään naisen illanvietto sujui ongelmitta siihen asti, kun hänen piti lähteä kotiin. 

Tia-Rae -niminen nuori nainen oli valinnut kengikseen mustat korkokengät, joissa oli piikkikorot. Korot jäivät naisen epäonnekseen kiinni sadevesiritilään, eivätkä ne lähteneet pois. Näppäränä naisena Tia-Rae ei ollut antanut jumittuneiden korkokenkien häiritä. Hän oli ottanut kenkänsä pois ja riuhtaissut koko sadevesiritilän irti sekä kantanut sen kotiin pienessä sievässä. 

Aamulla herätessään nainen oli ihmetellyt, miksi hänen olohuoneessaan oli sadevesiritilä ja korkokengät. Hän twiittasi asiasta kuvien kera, jotka ovat levinneet ympäri maailmaa. 

"Okei, en siis ikinä juo enää." 

Kuvasta käy ilmi, että korot ovat uponneet ritilöiden väliin hyvinkin tiukasti. 

Naisen twiittiin on kommentoitu ahkerasti. On myös käynyt ilmi, ettei Tia-Rae ole ainut nainen, jolle on käynyt samalla tavalla. Monet muutkin ovat jakaneet kuvan samaisesta tilanteesta. 

Katso twiitti alta tai täältä

Lue myös: Mustat vai nudet korkokengät? Anne Kukkohovi kertoo, kummat kannattaa ostaa ensin

Lue myös: Korkokenkämuoti muuttuu radikaalisti tänä syksynä - katso kuvat uudesta trendimallista

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat