Kuva: Shutterstock

Miehen päiväunet saivat erikoisen käänteen: 'Ensin luulin rotan ryömineen syliini'

05.03.2019 11:15 - Katariina Auvinen

Ali Safa heräsi päiväuniltaan ja jakoi erikoisen kuvan.

Australialainen Ali Safa tunsi itsensä väsyneeksi pitkän päivän jälkeen, joten hän päätti ottaa pienet torkut hänen kuistillaan. Safa nukkui tyytyväisenä, mutta jonkinlainen liikehdintä herätti hänet unestaan. Kävi ilmi, että miehen nukkuessa, hänen syliinsä oli ryöminyt pieni kulkukissa, joka nukkui enemmän kuin tyytyväisenä hänen sylissään. 

- Kun heräsin pari tuntia myöhemmin torkuiltani, sylissäni nukkui pieni ja valkoinen karvakerä. Ensin säikähdin, että kyseessä on rotta, mutta katsoessani tarkemmin, karvakerä paljastui kissanpennuksi, Safa kertoo DoDo-julkaisulle. 

Mies jakoi ensin kuvan tapauksesta yhteisöpalvelu Redditissä

Kun mies katsoi kehräävää karvakasaa, jonka likaiset tassut olivat hänen vatsansa päällä, jotain pehmeni hänen sydämessään. 

- Minulla ei ole ikinä ollut lemmikkiä eikä kovinkaan monia ystäviä, koska olen hieman erakko luonteeltani. Kuitenkin kun kuulin kehräyksen, se oli ihaninta, jota olen ikinä kuullut, hän kertoo. 

Kun kissa heräsi, se käveli taloon sisälle ja alkoi maukumaan.

- Sillä oli ilmiselvästi nälkä, joten jaoin sen kanssa kanaa, jota söin myös itsekin. Ajattelin jo siinä vaiheessa, että aion pitää kulkukissan. Hän näytti siltä, että hän olisi kaivannut hieman perhettä, Safa kertoo. 

Mies keksi myös suloiselle otukselle täydellisen nimen, Angel, eli enkeli. 

Mies vei kissanpennun eläinlääkärille, joka totesi sen täysin terveeksi. Kissanpentu vaikutti kulkikissalta, jolla ei ollut mikrosirua, joten Safa otti sen hoiviinsa. Kaksi viikkoa myöhemmin pentu on kotiutunut erinomaisesti. 

Lue myös: Kissan erikoinen rituaali sai naapurit älähtämään - omistajalle asia selvisi kirjeen avulla

Lue myös: Kodittomien kissojen elämää - valokuvaaja esittelee upeita kuvia kulkukissoista

Lähde: DoDo 

Kilpailut

Uusimmat