Kuva: Shutterstock

Kissan erikoinen rituaali sai naapurit älähtämään - omistajalle asia selvisi kirjeen avulla

01.03.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Emily Crane sai tietää, että hänen lemmikillään on erikoinen tapa.

Kaikki kissan omistajat tietävät, että nämä lemmikit ovat hyvin omatahtoisia eläimiä. Varsinkin ulkokissat nauttivat siitä, että ne pääsevät päivittäisille ulkoreissuilleen. Rex-nimisen kissan omistaja, Emily Crane, sai erikoisen tuliaisen kerran, kun hänen lemmikkinsä tuli illalla kotiin. Sen pannassa oli nimittäin kirje. 

Kirjeen oli kirjoittanut heidän naapurinsa, joka kertoi Rexin erikoisesta tavasta. 

"Hei Rexin omistaja. Täällä kirjoittaa naapurisi tästä punaisesta talosta. Halusin vain sanoa, että Rex on rakastunut omituisesti meidän kylpyammeeseemme. Hän hiipii sinne salaa ja istuu siellä tyytyväisenä pitkät pätkät. 

Meille kaikille tämä on enemmän kuin ok, koska me pidämme Rexistä todella paljon. Me halusimme vain kertoa sinulle, jos mietit, mitä kissasi tekee päivät pitkät. Jos etsit Rexiä, hänet löytää luultavimmin meidän kylpyammeestamme." 

Crane kertoo DoDo-julkaisulle, ettei hänen naurustaan tullut loppua sen jälkeen, kun hän oli lukenut viestin. 

Naisella ei ole mitään hajua siitä, miten kissa oli ylipäätään päässyt hiipimään naapurin taloon ja sieltä vielä kylpyhuoneeseen. Crane kuitenkin kertoi, että hän kiinnitti kissan pantaan viestin, jossa hän kiitti naapureitaan erityisestä vieraanvaraisuudesta ja tiedosta. 

Lue myös: Alusvaatelipastosta kuului erikoisia ääniä - nainen koki yllätyksen avattuaan laatikon

Lue myös: Kissa toi omistajalleen shokeeraavan yllätyksen - poliisi jakoi kuvan netissä

Lähde: DoDo

Kilpailut

Uusimmat