Kuva: Shutterstock

Seksiekspertin kehotus vanhemmille: Antakaa teinityttärillenne vibraattoreita!

24.03.2019 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nadia Bokody haluaa vanhempien kannustavan tyttäriään tutustumaan seksuaaliseen nautintoon.

Seksiekspertti ja bloggaaja Nadia Bokodyn näkemykset seksistä ja seksuaalisuudesta nousevat välillä otsikoihin, sillä ne monesti poikkeavat vallitsevista käytännöistä. Aiemmin nainen on ehdottanut, että masturbointia opetettaisiin kouluissa ja sanonut, että avioliittoon usein kuuluva omistautuminen vain yhdelle seksikumppanille on luonnotonta.

Brittiläinen Metro-lehti kirjoittaa Bokodyn tuoreimmasta kannanotosta. Naisen mukaan etenkin teini-ikäisten tyttärien vanhempien tulisi ostaa jälkikasvulleen seksileluja, jotta nämä voivat paremmin tutustua omaan kroppaansa. Naisen mukaan koulujen tarjoama seksivalistus on etenkin tyttöjen osalta riittämätöntä ja se keskittyy liikaa kuukautisiin ja raskauden ehkäisyyn. Tämän myötä seksiin yhdistetään enemmän häpeän kuin nautinnon tunteita.

Yksi tapa purkaa seksiin liittyvää häpeää on Bokodyn mukaan se, että vanhemmat kannustavat teini-ikäisiä tyttäriään omaan nautintoon tutustumiseen ostamalla jälkikasvulleen seksileluja.

- Kun teini-ikäiselle tyttärelle antaa vibraattorin, se on käytännönläheinen tapa antaa hänelle lupa tutustua omaan kehoonsa ja seksuaalisuuteensa oman makuuhuoneen suojissa, Bokody sanoo Metrolle.

Naisen mukaan liki kolmasosa naisista harrastaa säännöllisesti kivuliasta seksiä, ja tämän voisi hänen mielestään välttää kannustamalla naisia itsetyydytykseen, vaikkapa juuri seksilelun hankkimisen avulla.

- Se rohkaisee nuoria naisia tutustumaan seksuaalisen nautinnon, kivun ja epämukavuuden eroihin, joita koulujen seksivalistus ei opeta, Nadia Bokody sanoo.

Lue myös: Millaista pornoa naiset katsovat mieluiten? Aikuisviihdesivusto paljastaa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat