Kuva: Shutterstock

Kukoistava rakkauselämä, muutoksen tuulia ja suuria tunteita - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

31.03.2019 14:15 - Emmi Moilanen

Leijonan tulisi höllentää tahtiaan, kun taas vaaka saa huhtikuussa nautiskella kovan työnsä tuloksista.

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Lue alta, miltä huhtikuu näyttää sinun kohdallasi.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on koko alkukevään kaivannut elämäänsä uusia tuulia ja jonkinlaista muutosta. Alkava huhtikuu näyttää tämän osalta lupaavalta, jonka takia yllättäviinkin tarjouksiin kannattaa vastata pienen pohdinnan jälkeen kyllä.

Rakkausrintamalla näyttää mukavan tasaiselta, josta normaalisti äkkipikaisuuteen taipuva, jääräpäinen oinas nauttii täysin siemauksin. Vaikka muilla elämän osa-alueilla huhtikuussa spontaanit päätökset kannattavat, varo heittäytymästä hetken huumaan ihmissuhteiden saralla.

Härkä (20.4.-20.5.)

Viime kuussa härkä tunsi vahvasti kevään merkkejä rinnassaan ja eli hetkessä. Alkava huhtikuu onkin kyseisen merkin edustajille rauhoittumisen aikaa, jolloin oman ajan merkitys korostuu aiempaa enemmän. Jos vain mahdollista, nauti loppukuussa koittavasta pääsiäisestä rennoissa tunnelmissa täysin hyvällä omalla tunnolla ja unohda juhlapyhien suorittaminen sekä hikihatussa valmistelu.

Oman ajan ottamisesta huolimatta muista vaalia myös ystävyyssuhteitasi, sillä jääräpäinen härkä tarvitsee myös ystäviensä

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kevään edetessä yhä pidemmälle kesän lapsi kaksonen alkaa tuntea jälleen olevansa täynnä energiaa. Tämä kannattaakin kanavoida nyt sellaisiin projekteihin, joita olet jo ikuisuuden miettinyt aloittavasi. Huhtikuussa kaksonen valmistelee mielessään jo koittavaa kesää ja lomakautta. Nyt onkin otollinen aika kevätsiivoukselle, kevät- ja kesävaatteiden esiin ottamiselle sekä tulevan kesäloman suunnittelulle.

Erityisesti kesäkuussa syntyneet kaksoset haikeilevat jo kipeästi omaa aikaa. Jos loman ja oman ajan kaipuu käy liian suureksi, ota pääsiäisen alla pidennetty viikonloppu vain itsellesi ja rentoutumiselle.

Rapu (21.6.-22.7.)

Herkkä ja tunteellinen rapu on vaarassa ajautua kevätmasennuksen kouriin. Tästä syystä huhtikuussa olisikin erityisen tärkeää keskittyä juuri niihin asioihin, jotka tekevät sinut iloiseksi ja onnelliseksi. Älä suotta pode huonoa omaatuntoa keskittyessäsi täysillä itseesi, hektisen alkuvuoden jälkeen olet sen ansainnut.

Olet tottunut kantamaan myös muiden murheet omilla harteillasi, mutta nyt saat luovuttaa suosiolla. Pian myös lähipiirisi huomaa sen, että olet ansainnut hieman hemmottelua. Sitä onkin lähitulevaisuudessa odotettavissa, mutta vaikka keskittyisitkin täysillä itsesi hemmotteluun, muista osoittaa kiitollisuutesi lähipiirin kauniita eleitä kohtaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mitä pidemmälle kevät on edennyt, sitä tiukemmalle leijonan pipo on kiristynyt. Nyt olisikin korkea aika höllentää otetta ja muistuttaa itseään siitä, ettei kaikkia lankoja ole mahdollista pitää omissa käsissään. Luota siihen, että asiat kyllä lutviutuvat myös omalla painollaan. Huhtikuu onkin aikaa, jolloin jo pitkään leijonan mieltä vaivanneet ongelmat ja solmut ratkeavat – suuntaan tai toiseen.

Anna muiden siis huolehtia omista murheistaan ja keskity laittamaan elämässäsi perusasiat kuntoon. Kevät on tehnyt sinut väsyneeksi, joten riittävä unen määrä on tärkeä priorisoida arjessa nyt korkealle. Lähde myös auringon paisteeseen nauttimaan raikkaasta kevätsäästä ja tankkaa itseesi samalla hieman d-vitamiinia.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen maaliskuu oli tapahtumia täynnä, ja huhtikuu jatkuu samanlaisella vauhdilla. Kevät on kuitenkin tuonut energiaa myös kyseisen merkin edustajien rintaan, jolloin maaliskuussa vaaninut uupumus on jo menneen talven lumia. Ota nyt siis kaikki ilo irti aktiivisesta ajanjaksosta.

Myös rakkausrintamalla kukoistaa. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, huhtikuu on otollista aikaa heittäytyä suurien tunteiden vietäväksi. Täydelliseen onnellisuuden tunteeseen neitsyen ei silti kannata tuudittautua, koska nyt ystävyyssuhteet kaipaavat erityistä huomiota ja huolenpitoa, jotta ne eivät ajaudu karikolle.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Maaliskuu oli vaa’alle itsensä kehittämisen aikaa ja huhtikuussa saatakin huomata sen kantavan hedelmää – nyt saat nauttia työsi tuloksista. Energinen kausi jatkuu, mutta vaikka mielesi tekisi haalia itsellesi tekemistä ja uusia velvollisuuksia vähän joka puolelta, malta mielesi. Keskity taitoihin, joita olet viime aikoina opetellut. Voimavarojen keskittäminen muutamaan asiaan kerrallaan onkin piilevä vahvuutesi, jota tosin muistat hyödyntää harmillisen harvoin.

Sinkkuvaakojen kannattaa pitää huhtikuussa silmänsä ja sydämensä erityisen tarkasti auki, sillä elämäsi rakkaus saattaa olla lähempänä kuin arvaatkaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Huhtikuussa skorpioni saa elämänsä tärkeimmät ihmiset lähemmäksi itseään kuin aikoihin. Olipa kyseessä sitten ulkomailta palaava seurustelukumppani, etääntyneiden perhesuhteiden korjaaminen tai laatuajan viettäminen lapsuuden ystäväsi kanssa, voit olla varma siitä, että ihmissuhteiden saralla paistaa keväinen aurinko ja kovaa.

Myös raha-asiat tuntuvat olevan mallillaan, mutta älä tuudittaudu liikaa turvallisuuden tunteeseen. Huhtikuussa skorpionin tulisi tiedostaa omat heikot kohtansa talouden hallinnassa ja välttää heräteostoksia sekä alennusmyyntejä.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Kevätväsymystä poteva jousimies haaveilee hauskanpidosta. Huhtikuussa merkin edustajien tulisi kuitenkin muistaa se, että kohtuus kaikessa – myös sosiaalisissa riennoissa. Jokaiseen juhlakutsuun ei tarvitse vastata myöntävästi, vaan kuuntele itseäsi. Energiaa saat eniten silloin, kun saat sopivassa suhteessa rentoja koti-iltoja ja riehakkaita juhlia.

Ympärillä olevat ihmiset ovat myös havainneet hieman uupuneen olemuksesi, ja osa heistä yrittää käyttää sitä hyödyksi. Ole siis tarkkana, huhtikuussa saatat kohdata enemmän epäilyttäviä pyyntöjä ja tarjouksia kuin koko alkuvuoden aikana yhteensä.

Kauris (22.12.-19.1.)

Tunnollinen kauris on jo pitkään haaveillut lomasta, mutta työnteko ja muiden velvollisuuksien hoitaminen tuntuu huhtikuussa sujuvan kuin tanssi. Raskas alkuvuosi saa osaltasi päätöksen ja tässä kuussa asiat sujuvat ilman jatkuvaa hampaiden kiristelyä.

Nyt on aika kiinnittää parempaa huomiota lähipiirisi hyvinvointiin ja ottaa yhteyttä ystäviin, joiden kuulumiset ovat jääneet omien kiireidesi jalkoihin viime aikoina. Joulukuussa syntyneet kauriit voivat odottaa myös vanhan ystävän suunnalta tulevaa yllättävää tarjousta. Tartu ehdotukseen, sillä aika kaveripiirin laajentamiselle on otollinen huhtikuussa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies tuntee olevansa hyvällä tuulella ja siitä kannattaakin ottaa nyt kaikki irti. Hyödynnä alkukevään energiapiikki projekteihin, jotka haluat saada valmiiksi ennen kesää. Loppukeväästä nurkan takana nimittäin vaanii uupumus, joten vesimiehen tulisi jo nyt kiinnittää energisyydestään huolimatta riittävää huomiota myös lepoon.

Sinkkuvesimiehillä pyyhkii hyväntuulisuuden lisäksi erinomaisesti myös rakkausrintamalla. Nyt on oikea aika olla rohkea ja aloitteellinen. Energisyytesi koetaan viehättävänä ja puoleensa vetävänä, joten treffipyyntöihin kannattaa vastata myöntävästi.

Kalat (19.2.-20.3.)

Ahkeruutesi ja auttavaisuutesi saa kiitosta niin työpaikalla kuin lähipiiriltäsi. Vaikka arki on näyttänyt puuduttavat puolensa viime kuussa, vieläkään ei ole lomasuunnitelmien aika. Keskity sen sijaan nauttimaan arjesta ja keksi myös arkipäiville jotain tavallisuudesta poikkeavaa tekemistä. Onkin mahdollista, että löydät huhtikuussa itsestäsi täysin uusia puolia tai taitoja, joita et ole aiemmin hoksannut hyödyntää.

Uusien asioiden kokeileminen on hedelmällistä myös rakkauselämäsi kannalta. Sinkkukalat solmii mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia, kun taas parisuhteessa oleva kalat nautiskelee uusista kokemuksista yhdessä kumppaninsa kanssa.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jääräpäisimmät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Kilpailut

Uusimmat