Kuva: Shutterstock

Nainen piinasi raskaana olevaa työkaveriaan työpaikalla - jäi kiusallisesti kiinni videolla

26.03.2019 20:45 - Milena Raappana

Raskaana olevan naisen lounaat vietiin viikon aikana joka päivä.

Käytännön pilat ovat silloin tällöin hauskoja, mutta kun joku jatkuvasti piinaa kepposillaan, voidaan se katsoa jo kiusaamiseksi. Näin kävi raskaana olevalle naiselle, jonka lounas varastettiin työpaikan jääkaapista joka päivä. Asiasta uutisoi Metro UK.

Nainen jätti varkaalle ystävällisen lapun, jossa pyysi häntä lopettamaan. Lapussa myös luki, että lounaan tekee hänen miehensä, joka on kokki ja hän voisi maksua vastaan myös tehdä kunnollista ruokaa varkaalle. Toimiston kaksi muuta työntekijää päättivätkin ostaa naisen puolisolta itselleen lounaat. Silti varas piinasi vain raskaana olevaa naista.

Tämän jälkeen nainen jätti lapun, jossa luki, että hän on raskaana ja tarvitsee tarpeeksi ravintoaineita ruuastaan. Lapussa sanottiin myös, että henkilöstöhallinto tietää asiasta. Tämäkään ei pysäyttänyt varasta ja lounaat katosivat.

Varas jäi kiinni vasta, kun valvontakamerat asennettiin ja hän jäi videolla kiinni itse teosta. Kävi ilmi, että lounasvaras oli keski-ikäinen nainen, joka ei pitänyt naisesta. Naisen mukaan varas tienasi kolme kertaa enemmän kuin hän.

- Varas oli jopa saamassa ylennyksen. Hänen asemansa lähenteli johtotasoa ja kun on näin korkeassa asemassa, ylennyshaastatteluihin kutsutaan mukaan pääkonttorin johtajia, nainen kirjoitti Redditissä.

- Kun oli lounasvarkaan haastattelun aika, screenille heijastettiin kuvakaappaus, jossa hän on varastamassa jääkaapista lounasta. Varas katsoi kauhistuneena kuvaa takanaan ja toimistomme johtajat olivat todella vihaisia. Kävi ilmi, että yksi pääkonttorin johtajista oli myös raskaana ja toisen vaimo oli juuri synnyttänyt. Varas sai potkut, mitä en olisi halunnut tietenkään hänelle tapahtuvan, nainen jatkoi Redditissä.

Nainen kertoo kokevansa huonoa omatuntoa varkaan potkuista. Redditissä hän saa kuitenkin kannustusta ja ihmiset ovat sitä mieltä, että varas sai antsaisemansa kohtalon.

Lue myös: Matkustaja käytti lentokoneen penkkejä erikoiseen tarkoitukseen, tuomitaan netissä - "Törkeää"

Lue myös: Nainen haluaisi poistaa erään äidin WhatsApp-ryhmästä - mitä mieltä olet?

Lähde: Metro UK

Kilpailut

Uusimmat