Kuva: Shutterstock

Nainen levitti itseruskettavaa illalla - aamulla lapsi ihmetteli, mitä äidin kasvoille on käynyt

15.05.2019 10:45 - Katariina Auvinen

Brittiläinen äiti halusi päivettyneen ihon, mutta saikin jotain ihan muuta.

Itseruskettavan levittäminen on tarkkaa puuhaa, koska voide imeytyy helposti etenkin kuiviin kohtiin ja voi jäädä läikikkääksi. Brittiläinen äiti Louise Harper halusi päivettyneen ja kauniin ihon itselleen, joten hän päätti levittää itseruskettavaa juuri ennen nukkumaanmenoa.

Kun Harper heräsi seuraavana päivänä ja itseruskettava oli levittynyt hänen vartalolleen hyvin. Sen sijaan nainen koki sokin, kun hän katsoi peiliin. Sitä ennen hänen 13-vuotias poikansa oli kysynyt äidiltä, mitä hänen kasvoilleen on tapahtunut. 

Harper ei ollut tiennyt kuolaavansa yöllä, mutta nyt hän tiesi. Itseruskettava oli pyyhkiytynyt pois naisen suupielien ympäriltä kokonaan ja niistä kohdin, kun hän oli kuolannut. Nainen yritti peittää rusketusmokaa meikillä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Hän haki kesken työpäivän tujumpaa meikkivoidetta, jotta pystyi peittämään läikikkään ihonsa. 

Harperin mukaan hänen teini-ikäinen poikansa oli todella nolostunut äidinsä ulkonäöstä, mutta sen sijaan naista vain nauratti koko tilanne. 

- Nyt ainakin tiedän kuolaavani unissani. Ei ihme, etten saa poikaystävää! Harper nauraa Metro-julkaisun haastattelussa. 

Lue myös: Estääkö pohjarusketus ihon palamisen? Ihotautiääkärit kumosivat yleisimmät rusketusmyytit

Lue myös: Some kuhisee televisiojuontajan rusketusmokasta - myönsi itsekin näyttävänsä kurpitsalta

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat