Tosi-tv-tähden pakaraimplantit jouduttiin poistamaan - jakoi hurjat videot varoituksena muille

21.05.2019 14:15 - Katariina Auvinen

Yina Calderon syyttää terveysongelmistaan implantteja. Varoituksena, että videot eivät sovi herkille.

Kolumbialainen tosi-tv-tähti Yina Calderon, 27, halusi monen muun nuoren naisen tavoin itselleen ison takapuolen. Calderon päätti turvautua pakaraimplantteihin, jotka hän otatti itselleen kolme vuotta sitten. Nainen ei kuitenkaan tiennyt, kuinka kipeä tie implanttien asentamisen jälkeen alkoi. 

Nainen on kertonut sosiaalisessa mediassa, että implantit myrkyttivät hänen kehonsa. Naiselle on tehty yhteensä 17 kauneusoperaatiota, mutta hänen terveysongelmansa alkoivat vasta pakaraimplanttien laiton jälkeen. Hän on poistattanut implantit, mutta hänellä on vielä terveysongelmia. Nainen on muun muassa jakanut videoita pakaraimplanttien aiheuttamista ongelmista. Yhdellä videolla näkyy, kuinka lääkäri poistaa hänen pakarastaan kudosnestettä isolla neulalla. 

"Toivon, että näytän esimerkkiä näillä videoilla sen suhteen, ettei kenenkään pitäisi pistää itseensä mitään aineita tai asennuttaa implantteja. Tämä myrkky todellakin satuttaa niin paljon ja onneksi minulla on ollut perheeni tukena. " 

Naisen videoita on katsottu yli 600 000 kertaa. 

Calderon kertoi hankkineensa implantit, jotta hänen itsetuntonsa parantuisi. Nyt hän on puhunut sen puolesta, että nuoret eivät pilaisi vartaloitaan ja vaarantaisi terveyttään operaatioissa. 

Katso videot alta. 

Lue myös: Teen mom -tähti otatti takapuoleensa ison määrän täytettä - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lue myös: Tavoitteletko pyöreää peppua? Personal trainer listaa 3 tehokkainta liikettä pakaralihaksille

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat