Kuva: Shutterstock

MTV: Tiia ja Jouni myyvät seksiä espoolaiskodissaan - kertovat avoimesti työstään

23.05.2019 10:15 - Senni Loikala

Tiia Forsström kertoi Huomenta Suomi -aamuohjelmassa, että rohkaistui seksialalle aviokumppanin innostuttua ajatuksesta.

Espoolainen aviopari Tiia ja Jouni Forsström vieraili torstaina MTV:n Huomenta Suomi -aamuohjelmassa. Parilta ilmestyi tänään kirja Ammattirakastaja, jossa he kertovat uravalinnastaan seksin myymisen parissa.

Ohjelmassa Tiia kertoi, mistä ajatus seksityöhön aikoinaan lähti. Aviomies lämpeni taannoin idealle saman tien.

- Olen ajatellut asiaa aina, mutta olin niin nynny, etten uskaltanut lähteä kokeilemaan, ennen kuin minulla oli ihminen, jonka kanssa voitiin lähteä yhdessä. Yhtenä päivänä ilmoitin Jounille, että minua ihan oikeasti kiinnostaisi myydä seksiä, Tiia totesi ja jatkoi:

- Sen sijaan, että Jouni olisi reagoinut niin, ettei näin voi tehdä, älytön idea, niin hän sanoikin, että okei, pannaan ilmoitus nettiin.

Seksiä myydään omassa kodissa

Aviopari ottaa asiakkaita kotiinsa, jossa heillä on erillinen työhuone seksin harrastamiselle. Tiia myy seksiä myös yksin. Millaisia palveluita he sitten tarjoavat?

- Skaalamme on laaja, mutta perinteisestä seksistä lähdetään liikkeelle. Ihan tavallista seksiä, mitä ihmiset yleensä kotonakin harrastavat ilman mitään sen kummempia.

Myös toisenlaisia tarpeita täytetään.

- Erityisesti minulla on erilaisia fetissiasiakkaita. Tarjoamme myös SM- ja BDSM-palveluita, Tiia kertoi.

Ennakkoluulot elävät yhä

Huomenta Suomen lähetyksessä käsiteltiin myös seksin myymiseen liittyviä ennakkoluuloja. Avioparin mukaan on yleistä, etteivät ihmiset tiedä, että seksin ostaminen ja myyminen on laillista Suomessa. Parin mukaan monilla on myös ennakkokäsityksiä seksiä myyvistä ammattilaisista ja heidän asiakkaistaan.

- Kuulen aika usein, että olisin poikkeuksellinen tällä alalla. Todellisuudessa monet ovat keski-ikäisiä ja korkeasti koulutettuja, Tiia sanoi.

Lapsille kerrottiin pari vuotta sitten

Tiialla on kolme täysi-ikäistä lasta. Tiia ja Jouni kertoivat heille työstään ennen kuin heiltä ilmestyi aikuisten roolileikkejä käsittelevä kirja BDSM-aapinen vuonna 2016. Tiia kertoo, ettei kokenut keskustelua lastensa kanssa vaikeaksi. Seksuaalisuudesta puhuminen on hänelle luonnollista. Tiia on Sexpo-säätiön puheenjohtaja, Setan entinen puheenjohtaja ja sukupuolentutkija.

- Tahdoin, että lapset kuulevat työstämme muualta kuin julkisuudesta. Minulla oli välineitä ja seksuaalikasvatuksellista osaamista puhua sekä seksistä ja seksityöstä ehkä enemmän kuin keskimääräisellä ihmisellä.

- Lapseni ovat myös eläneet aina sellaisessa perheessä ja sellaisten vanhempien kanssa, että erinäisiä aiheita on tullut esille ja niistä on voitu keskustella. Olen edelleen iloinen niistä keskusteluista.

Aviopari pitää kuitenkin tiukkaa linjaa siitä, etteivät he puhu kahdenkeskisestä seksielämästään.

- Vapaa-ajan seksistä emme puhu julkisesti. Työ on työtä.

Katso Tiia ja Jouni Forsströmin haastattelu Huomenta Suomessa alta.

Lue myös: Miehillä yllättävä taktiikka saada nainen tahtomaan seksiä - oletko huomannut?

Lue myös: Mieheltä kannattaa ottaa usein suihin raskausaikana - hämmentävä väite tutkijoilta!

Lue myös: Kysymykset, joista puhuminen parisuhteessa kannattaa - tiivistävät välejä ja luottamusta nopeasti

Kilpailut

Uusimmat