Kuva: Shutterstock

Miehillä yllättävä taktiikka saada nainen tahtomaan seksiä - oletko huomannut?

25.04.2019 17:15 - Senni Loikala

Miehen välinpitämättömyys seksiä kohtaan voi joskus tarkoittaa päinvastaista, väittävät norjalaistutkijat.

Norjan teknis-luonnontieteellinen yliopisto teki hiljattain tutkimuksen, jonka mukaan monilla nuorilla miehillä on yllättävä taktiikka saada vastapuolisko lämpenemään seksille.

Tutkimukseen osallistuneet miehet, joiden seksuaalinen halukkuus oli voimakkainta, peittelivät todennäköisimmin seksihalujaan naisilta. Nämä miehet eivät lähettäneet naisille merkittävästi signaaleja siitä, että heidän tekisi mieli harrastaa seksiä.

Aiemmasta tutkimuksesta selvisi, että monet naiset eivät tahdo harrastaa seksiä, jos mies suhtautuu yli-innokkaasti asiaan. Tästä voidaan päätellä, että miehet saattavat esittää välinpitämättömämpää seksiä kohtaan, mitä todellisuudessa ovat, saadakseen kumppaninsa todennäköisemmin lämpenemään aktille.

Tuoreesta tutkimuksesta selvisi kuitenkin, että ihmiset voivat sukupuolesta riippumatta peitellä seksihalujaan myös torjutuksi tulemisen pelon takia.

Aikaa kiinnostuksen heräämiselle

Tutkimuksesta selvisi myös, että moni nainen saattaa aluksi esittää olevansa kiinnostuneempi miehestä, mitä todellisuudessa on. Tällä tavoin nainen yrittäisi lisätä todennäköisyyttä, että mies viettäisi hänen seurassaan enemmän aikaa. Yhteinen aika auttaa naista hahmottamaan, onko miehessä potentiaalia. Tutustumisen myötä aito kiinnostus saattaa myös herätä.

Tutkimuksen osallistujat olivat yliopisto-opiskelijoita. He vastasivat tutkijoiden kysymyksiin keväällä ja alkusyksystä.

Lue myös: Himokkaimmat horoskooppimerkit paljastettiin - katso, keneltä saat takuuvarmat kyydit

Lue myös: Kuinka usein seksiä harrastetaan viikossa? Yhdessä asuvat paljastavat

Lähde: EurekAlert!

Uusimmat