Kuva: Shutterstock

Railakas juhannus, lepoa vai uusi rakkaus? Lue, mitä Voice.fi:n kesähoroskooppi lupaa sinulle!

31.05.2019 16:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Voice.fi julkaisee kuukausittain horoskoopin, josta selviää, mitä tulevalle kuulle on luvassa. Lue alta, mitä tähtimerkit kuiskivat kesäkuussa tapahtuvan sinulle.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen on levoton sielu, joka kaipaa tasaisin väliajoin muutosta elämäänsä. Tästä syystä alkukesän lapset tuntevat olonsa inspiroituneiksi juuri kesän kynnyksellä. Kesä onkin kaksosille aikaa, jolloin heillä menee tavallista kovempaa ja elämässä riittää vilinää sekä vilskettä.

Vuoden 2019 kesä ei tee tähän kaavaan poikkeusta, vaan merkin edustajat voivat odottaa kesäkuukausilta pitkiä iltoja, vilkasta sosiaalista elämää ja suurta muutosta, joka tuo jälleen uutta puhtia arkeen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu jatkaa kesäkuuhun samalla hyvällä energialla, joka löytyi rankan kevään jälkeen jo toukokuussa. Energiaa riittää arjen pusertamiseen ennen lomakauden alkua, mutta kesän lapsena ravun ei tulisi luottaa liikaa auringon ja lämmön antamaan voimaan.

Vaikka kesä on ravulle mitä mainiointa aikaa, lukuisten juhlien ja rientojen välissä tulisi muistaa myös se, että kaikkiin kutsuihin ei tarvitse vastata myöntävästi. Nautiskele rauhassa lämmöstä, koska se on asia, joka lataa ravun akkuja parhaiten.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona on syntynyt paistattelemaan valokeilassa ja kesän lämpö sekä aurinko ovatkin paras valokeila mitä merkin edustajat voivat kuvitella. Aurinko hallitsee leijonan merkkiä ja kesällä leijonien valovoimaisuus sekä luovuus puhkeavat kukkaan.

Vaikka kesä on näennäisesti leijonalle erinomaista aikaa, merkin edustajien kannattaa pysyä nöyrinä menestyksensä pyörteissä. Jalat maassa pitävä leijona nauttiikin elämänsä parhaasta kesästä, kun taas ylimielisyyteen sortuva tyyppi kokee karman pistävän nahoissaan ikävästi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt kokee usein, että alkukesä on hänelle jokseenkin hankalaa aikaa. Mitä pidemmälle kesä etenee, sitä kevyemmältä neitsyen olo alkaa tuntua. Tämä johtuu siitä, että loppukesän lapsena neitsyt tuntee olevansa omassa elementissään ilmojen viiletessä ja alkusyksyn tuoman arjen parissa.

Tänä kesänä kurinalainen neitsyt kuitenkin yrittää parhaansa mukaan päästää suorituskeskeisyydestään irti. Juhannus on erinomaista aikaa vaihtaa vapaalle, teitpä sen sitten yksin kaupungissa tai suuren ystäväjoukon keskellä mökillä. Yritä pitää juhannuksen tuomasta rentoudesta kiinni, jotta kesä lataa akkujasi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on tuntenut viime aikoina normaalia voimakkaampaa stressiä, mutta kesää se ei merkin edustajilta pääse pilaamaan. Raskas henkinen kuormitus tippuu vaa’an harteilta viimeistään kesän kynnyksellä ja tällä on suoria vaikutuksia myös merkin edustajien viehätysvoimaan.

Kevyt ja hyvä olo hehkuu ulospäin, joka tarkoittaa sitä, että tuleva kesä on otollista aikaa ihmissuhteiden kannalta. Sinkkujen kannattaa suunnata katseensa kohti deittimarkkinoita ja seurustelevien parisuhteet puhkeavat kuin uuteen kukkaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni otti toukokuun levon ja akkujen lataamisen kannalta, sillä sensitiivisyytensä ansiosta tunsi nahoissaan kesästä tulevan kiireisen. Tämä tuntuma pitää täysin paikkaansa, ja skorppari viettää tänä vuonna yhden elämänsä kiireisimmistä kesistä.

Jos kiireet johtuvat työmenoista, anna itsellesi lupa nauttia täysin siemauksin myös sosiaalisista riennoista, sillä loppukesää kohti juhlakalenteri näyttää taas tyhjää ja levolle jää aikaa riittämiin.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehen syntymäkuukausi ajoittuu vuoden pimeimpään aikaan, jolloin merkin edustajat kokevat kesän valon tuovan sopivaa tasapainoa heidän henkiselle hyvinvoinnilleen.

Viimeistään juhannuksen aikaan jousimies kokee, että auringon valo on tehnyt tehtävänsä ja menojalka alkaa vipattaa. Mahdollisuuksiin kannattaakin kesän aikana tarttua ennakkoluulottomasti, sillä kesäkuussa jousimies kohtaa myös yllättävän tarjouksen, joka tuo loppukesään aivan uudenlaisia suunnitelmia.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris huomaa jostain syystä jännittävänsä tulevaa kesää. Perfektionisteina merkin edustajat nimittäin toivoisivat, että heillä olisi jo kaikki langat käsissä kesäsuunnitelmia varten. Tänä vuonna näin ei kuitenkaan ole ja kauris saattaa kokea tilanteen hyvin poikkeuksellisena.

Jos vain maltat, heittäydy tietämättömyyden tunteeseen ja nauti kesäkuussa spontaaneista suunnitelmista. Saatat huomata, että tämä yllättävä keino toimii kohdallasi akkujen lataamiseen sekä rentoutumiseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kesä ja erityisesti kesäkuu on vesimiehille rakkaudentäyteistä aikaa. Sinkkujen on hyvä laskea verkkoja aktiivisesti vesille, sillä alkukesän aikana solmitut uudet tuttavuudet saattavat yllättää positiivisella tavalla kesän edetessä pidemmälle.

Kesäkuussa vesimies suorastaan kylpee rakkaudessa, olipa kyse sitten romanttisesta- tai lähimmäisenrakkaudesta. Ota tästä ajanjaksosta kaikki irti, sillä ihmissuhteesi eivät pysy koko loppukesää näin seesteisinä.

Kalat (19.2.-20.3.)

Merkin edustajat huokaisevat helpotuksesta, kun kesä virallisesti alkaa. Kalat ovat nimittäin pikkuhiljaa kevään mittaan heränneet valon määrän ja omaan hyvinvointiinsa panostamisen ansiosta eloon, ja ovat nyt täysin valmiina kohtaamaan hellepäivien riennot ja pitkät kesäillat.

Juhannus on merkin edustajille otollista aikaa ja he ovatkin odottaneet keskikesän juhlaa malttamattomana. Ota kesän menoista kaikki irti nyt, kun energiaa on jälleen vaikka muille jakaa!

Oinas (21.3.-19.4.)

Kesästä tulee oinaalle hyvin merkityksellinen ajanjakso. On itsestäsi kiinni, kuinka hyödynnät elämässäsi vaikuttavan voimakkaan energian. On hyvä suunnata huomio elämän positiivisiin asioihin, sillä nyt iloiset ajatukset ja teot ruokkivat elämässäsi toinen toistaan.

Hyvä energia, jota kylvät ympärillesi kesäkuussa, vaikuttaa elämääsi vielä elokuun pimenevinä iltoina. Kohtele siis muita nyt juuri niin, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Toukokuu kohteli härkää hyvin ja tästä syystä merkin edustajia hieman huolestuttaakin, voiko myötätuuli jatkua vielä kesäkuun puolella. Huoli on jokseenkin tarpeen, sillä kesäkuussa mikään ei jää härän elämässä sattuman varaan.

Alkukesä on aikaa, jolloin ohjat kannattaa pitää tiukasti omissa käsissä. Tämä onkin omapäiselle härälle mieluista puuhaa, mutta maltti on valttia. Älä sorru liialliseen jääräpäisyyteen ja määräilyyn, vaan muista kuunnella tarkasti lähipiirisi mielipiteitä – saatat löytää niistä yllättävän, itsellesi mieluisan oivalluksen!

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Kukkamekko on tänäkin kesänä hitti! 8 ihanaa mallia eri budjeteille

Lue myös: Kouriva karaokemestari vai himokas viuhahtaja? Katso, mikä on juhannusnimesi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat