Kuva: Shutterstock

Tupakan tumpit ja jäätelö kuivalihalla – Naiset paljastavat oudoimmat raskaudenaikaiset mielitekonsa

21.06.2019 10:15 - Emmi Moilanen

Eräs äiti kertoo himoinneensa Margarita-drinkkiä enemmän kuin mitään muuta.

Raskauden aikaiset hormonit voivat saada aikaan myös sen, että odottava äiti alkaa himoita tiettyjä syötäviä ja juotavia huomattavasti enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Joskus mielihalut ovat myös yllättäviä, ja Pure Wow -sivusto päästikin naiset ääneen kertomaan omista, oudoimmista raskaudenaikaisista mieliteoistaan.

Suomensimme yllättävimmät kertomukset alle.

Tupakan tumpit

”Tämä on aika outo, halusin pureskella tupakan tumppeja. En itse tupakkaa, vain pehmeää tumppia, joka yleensä on käynyt jonkun suussa. Luojan kiitos, en koskaan tehnyt sitä, mutta todella teki mieli. Ilmeisesti minulla oli raudanpuutosta, ja tukahdutin mielihaluni jäälastujen syömiseen, joka oli huomattavasti turvallisempaa ja vähemmän ällöttävää.”

Jää houkutteli

”Jää, halusin vain popsia murskattua jäätä. Sain myöhemmin tietää, että se voi olla anemian oire ja selvisikin, että kärsin siitä.”

Margarita-drinkki

”Himoitsin mitä tahansa hapanta ja kirpeää. Todella halusin Margarita-drinkkiä, mutta totta kai se oli mahdotonta, joten herkuttelin sitten kirpeillä matokarkeilla. Söin myös paljon juustoa ja guacamolea. Ehkä kehoni viestitti, että syö enemmän proteiinia?”

Viipaloitua sitruunaa kului

”Raskaana ollessa erityisesti ensimmäisen kolmanneksen aikana minulla oli aivan kauheat mielihalut greippiin ja sitruunaan. Pilkoin sitruunan kuin se olisi appelsiini ja söin sen viipaleina. Kirpeys ei haitannut lainkaan ja sitruksista tuli osa aamupalojani, greippiä seurasi sitruunaviipaleet. Ironista, että lapseni ei suostu edes maistamaan näitä.”

Maapähkinävoi

”Ensimmäisen kolmanneksen aikana söin vain maapähkinävoita ja hilloa vaalean leivän päällä. Toisen ja viimeisen kolmanneksen aikana söin omenaa maapähkinävoilla joka päivä. Olen yrittänyt nyt antaa lapsellekin maapähkinävoita, mutta hän ei pidä siitä. Toisaalta, se oli suolaamatonta ja makeuttamatonta.”

Vaniljajäätelö kuivalihalla

”En yleensä syö paljon lihaa, mutta raskaana en muuta halunnutkaan. Spagetti bolognese lihapullilla, hampurilaiset, ja ehkä oudoin kaikista, vaniljajäätelö kuivalihalla (yksi päivä olin epätoivoinen, eikä muuta lihaa ollut saatavilla). Se osoittautuikin oudolla tavalla herkulliseksi yhdistelmäksi makeaa ja suolaista. Tosin kokeilin yhdistelmää kerran jälkeen päin ja totesin, että se oli pelkkä raskausajan villitys.”

Lue myös: 10 tapaa paljastaa raskaus - katso julkkisten suloiset esimerkit

Lue myös: Uneksitko usein olevasi raskaana? Lue, mitä kaikkea se kertoo elämäntilanteestasi

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat