Kuva: Shutterstock

Eva, 6, huolestui koulutoverinsa kotioloista - sydämellinen tempaus sai hurjat mittasuhteet

01.07.2019 16:15 - Senni Loikala

Kuusivuotias lapsi keräsi äitinsä avustuksella valtavan määrän iskemättömiä hillo- ja maapähkinävoipurkkeja ja lahjoitti ne kouluille.

Yhdysvaltalainen Eva Chapman, 6, huolestui, että eräs hänen koulutovereistaan saattaisi saada liian vähän ruokaa kesäloman aikana. Heidän koulussaan tarjotaan maksuttomia aterioita lapsille, jotka tulevat vähävaraisista perheistä. Chapmanin tietojen mukaan hänen koulutoverinsa kotiolot eivät olleet kunnossa, joten miten tämä pärjäisi lomallaan ilman oppilaitoksen ilmaisia ruokia?

Chapman tahtoi auttaa koulutoveriaan ja muita samanlaisessa tilanteessa olevia lapsia. Hän keräsi Nicole-äitinsä avustuksella yli tuhat avaamatonta hillo- ja maapähkinävoipurkkia ja lahjoitti ne yhdeksälle eri koululle.

Lahjoituksia ulkomailta asti

Kun tieto Eva Chapmanin pyrkimyksestä auttaa muita lapsia tuli julkisuuteen, hän sai runsaasti avaamattomia hillo- ja maapähkinävoipurkkeja lahjoituksena. Kaukaisimmat lahjoitukset olivat peräisin Kanadasta.

Näin Nicole-äiti kommentoi tyttärensä hyväsydämistä tempausta Good Morning America -ohjelmassa:

- Olen todella ylpeä hänestä. Hänellä on suuri sydän.

Chapmanin tavoitteena oli kerätä kymmenen miljoonaa purkkia suosikkiherkkujaan ja antaa ne eteenpäin tarvitseville. Äidin mukaan tytär on kuitenkin innoissaan, että onnistui haalimaan kasaan yli tuhat purkkia. 

- Hän voi olla ylpeä suorituksestaan ja ennen kaikkea iloinen siitä, että hän on pystynyt auttamaan muita lapsia.

Lue myös: Ota vastuu onnestasi - 3 askelta unelmiesi toteuttamiseen

Lue myös: Pian kuolevilta kysyttiin, mitä he katuvat eniten - 5 tärkeää elämänohjetta nousi esille

Lähde: Abc News

Kilpailut

Uusimmat