Kuva: Shutterstock

Nuori nainen lähetti lomakuvan WhatsApp-perheryhmään - isän tekemästä huomiosta nettihitti

09.07.2019 14:45 - Senni Loikala

22-vuotias nainen lähetti yhteiskuvan poikaystävänsä kanssa perheelleen kiireessä eikä huomannut, mitä pöydälle oli jäänyt.

Brittiläinen Kelsey, 22, oli lomalla poikaystävänsä Elliotin kanssa ja päätti lähettää WhatsAppissa perheelleen hotellihuoneen peilin kautta ottamansa yhteisselfien. Kelsey ei katsonut kuvaa sen tarkemmin eikä huomannut, että liukuvoidepullo näkyi peilin edessä olevalla tasolla.

Kelseyn isän katse osui kirkkaanväriseen pulloon ja hän tunnisti sen tunnetun merkin liukuvoiteeksi. Asia nousi esille hänen vaimonsa, Kelseyn äidin, kanssa. Pian Kelsey kävi seuraavan keskustelun äitinsä kanssa viestitse:

Äiti: Isä sanoi, että kuvat ovat ihania, Durex-pullokin kivasti esillä.

Kelsey: Se on Elliotin polvirasva!

Äiti: Isä zoomasi siihen.

Kelsey: Elliotia nolottaa.

Kelsey kertoi huvittavasta tapauksesta Twitter-tilillään. Hän julkaisi perheelleen lähettämänsä yhteiskuvan ja kuvakaappauksen äitinsä kanssa käydystä keskustelusta. "Sori isä. En lähetä enää lomakuvia kiireessä", Kelsey kirjoittaa tviitissään.

Tviitti on herättänyt monissa huvitusta. Siitä on tykätty yli 58 000 kertaa vain muutaman päivän aikana ja se on saanut yli 5000 uudelleentviittausta.

Lue myös: Isä huolestui teinityttönsä minimaalisesta shortsityylistä - posketon yllätys naurattaa, katso

Lue myös: Teini luuli lainanneensa äitinsä huulirasvaa - järkyttyi, kun sai tietää aineen olleen jotain muuta

Lue myös: Asiat, jotka ovat tuttuja 2000-luvun teinille - voitko samaistua?

Kilpailut

Uusimmat