Kuva: Youtube

Netissä nauretaan vihreille koirille: "Ne eivät ole edes pahoillaan"

01.08.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Ranskanbulldoggit olivat tehneet tuttavuutta elintarvikevärin kanssa.

Eräs koiranomistaja heräsi yllättävään näkyyn, kun hän näki kahden ranskanbulldogginsa värjäytyneen täysin vihreiksi. Muun muassa Bored Panda kirjoittaa tapauksesta, josta omistaja jakoi videomateriaalia nettiin.

Yada Ornsomjit -niminen koiranomistaja löysi vihreät koirat keittiöstä ja tajusi heti, mistä oli kyse. Koirat olivat löytäneet kaapista vihreää elintarvikeväriä ja sotkeneet itsensä sillä. Ornsomjit oli unohtanut lukita keittiön oven yöksi, ja tästä syystä hauvat olivat päässeet tutkimaan keittiön kaappeja. Omistaja myöntää, että oli shokissa, kun näki vihreät koiransa ensimmäistä kertaa.

- Käytimme puoli päivää aviomieheni kanssa siihen, että pesimme koirat kolme kertaa. Jotkin niiden kehonosista jäivät silti vihreiksi. Olimme hyvin väsyneitä, mutta koirat eivät näyttäneet ymmärtävän, mitä ne olivat tehneet väärin, Ornsomjit kertoo.

Voit katsoa videon koirista alta tai tästä linkistä.

Netissä koiravideoon on suhtauduttu huvittuneesti.

”Ne tekivät hyvin kokonaisvaltaista työtä”, on yksi naureskellut.

”Tätä oli hauska katsoa. En tiedä, miten reagoisin omistajan asemassa”, myöntää yksi.

”Lol, ne eivät ole edes pahoillaan”, kirjoittaa eräs.

Jotkut videon kommentoijat kuitenkin epäilevät, että koko homma olisi lavastettu. Näiden kommentoijien mukaan on epätodennäköistä, että koirat olisivat kyenneet värjäämään itsensä niin tasaisesti. He uskovat, että koirien omistaja on vain halunnut nettihuomiota osakseen.

Lue myös: Miehen valvontakamera hälytti murrosta - varkaan sijaan videolla ilmeili yllättävä karvanaama

Lue myös: Koira toi omistajalleen yllätyksen puistossa - paljastui seksileluksi

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat