Kuva: Shutterstock

Lentoyhtiön uudistus herättää ristiriitaisia tunteita: Kertoo etukäteen millä istumapaikoilla on vauvoja

28.09.2019 14:15 - Senja Rapila

Lentoyhtiön uudistus on jakanut mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.

Japan Airlines -lentoyhtiö on tehnyt muutoksia varausjärjestelmäänsä. Muutokset mahdollistavat sen, että istumapaikkaa varatessaan matkustaja pystyy näkemään, millä istumapaikoilla on 0-2-vuotiaita lapsia. Näin halutessaan matkustaja pystyy välttämään lasten läheisyydessä istumisen.

Kuva varausjärjestelmästä on jaettu muun muassa Twitterissä. Rahat Ahmed niminen mies on kiittänyt julkisesti Japan Airlines -lentoyhtiötä siitä, että he ovat ottaneet huomioon muut matkustajat, jotka eivät välttämättä välittäisi istua vauvojen läheisyydessä lentokoneessa.

"Kiitos Japan Airlines siitä, että varoitatte minua siitä, missä vauvat aikovat huutaa ja kirkua kolmentoista tunnin lennon aikana. Ottakaa tästä oppia, Qatar Airways. Vieressäni oli kaksi viikkoa sitten kolme kirkuvaa vauvaa", mies kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Lentoyhtiön uudistus on jakanut mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Jotkut ovat uudistuksen puolella, kun taas toiset kritisoivat sitä.

"Olen ikuisuudet sanonut sitä, että tarvitsemme lentoja pelkästään aikuisille. Minä ainakin maksaisin mielelläni lisäkorvauksen sellaisesta lennosta", eräs kommentoi.

"Ne ovat vain vauvoja, kuten mekin olimme joskus. Meidän pitää oppia suvaitsevaisuutta tai tarvitsemme pian karttoja suun kautta hengittäville ihmisille, kuolaajille, piereskelijöille ja juopoille. Mitä tapahtui elämän yllätyksellisyydelle?"

"Olen matkustanut vauvan kanssa ja yritän aina tehdä kaikkeni, ettei vauva itkisi. Se on vaikeaa myös vanhemmille. Muistakaa se, että kyseessä on vain yksi päivä. Selviät kyllä siitä lennosta. Relatkaa."

"Tämä ei ole lainkaan huono suunnitelma, koska on myös olemassa ihmisiä, jotka mielellään istuvat perheiden vieressä ja auttavat heitä lennon aikana. Minä ainakin pystyn leikkimään kukkuu-leikkiä ikuisuuksiin."

Mitä mieltä sinä olet tästä Japan Airlinesin uudistuksesta? Voit katsoa kuvan varausjärjestelmästä alla olevasta twiitistä.

Lähde: Unilad

Lue myös: Mies jakoi huolestuttavan kuvan Easyjet-lentokoneen istuimista - lentoyhtiö pyysi poistamaan

Lue myös: Lentomatkustajan iljettävä toiminta tallentui videolle - valittaisitko tästä henkilökunnalle?

Lue myös: Lily Allenin kommentti lentokoneessa itkeneestä vauvasta sai kansan raivoihin

Lue myös: Lentomatka tulossa? Monet kärsivät kiusallisista ilmavaivoista lennolla, mutta ne on helppo välttää

Kilpailut

Uusimmat