Kuva: Shutterstock

Some hullaantui mäyräkoiran yllättävästä taidosta - pääsi jopa Guinnessin ennätyskirjaan

14.10.2019 21:45 - Milena Raappana

Mäyräkoira Harlsoa seuraa Instagramissa 108 000 ihmistä.

Suloinen mäyräkoira Harlso on noussut sometähdeksi yllättävän taitonsa ansiosta. Pieni koira on nimittäin tasapainottelun mestari ja pystyy pitämään päänsä päällä esinettä kuin esinettä. 

Harlon omistaja Paul Lavery, 30, kertoi, että salainen taito tuli ilmi, kun hän vitsillä asetti vinkulelun koiran pään päälle. Viisivuotias Harlso, joka ei muutoin ollut kiinnostunut oppimaan uusia temppuja, oli jähmettynyt paikalleen kuin patsas.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Helmikuussa 2016 Lavery yhdessä tyttöystävänsä Jen Scottin kanssa perusti Harlsolle sosiaalisen median tilejä. Pian mäyräkoiralla oli 14 000 seuraajaa. 

- Kun perustimme Instagram-tilin, se oli tarkoitettu pääosin tarkoitettu meille itsellemme, perheellemme ja ystävillemme. Emme ikinä uskoneet siitä tulevan näin suosittu, Lavery kertoi Fox Newsille. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt Harlsolla on Instagramissa 108 000 seuraajaa. Kuvissa koira poseeraa erilaiset esineet päänsä päällä ja kaulassa yleensä on rusetti, joka usein sopii kuvan teemaan. Esimerkiksi, jos Harlsolla on kuvassa donitsi pään päällä, kaulasta löytyy donitsin kuvilla varustettu rusetti. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

View this post on Instagram

‘Call me Lionel Rich Tea’ 🍪☕️~ Harlso 🐾

A post shared by Harlso the Balancing Hound (@harlso_the_balancing_hound) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suloisella mäyräkoiralla on faneja ympäri maailmaa. Se on myös voittanut vuonna 2019 Webby Awardseissa, jossa palkitaan erilaisia nettisivuja, interaktiivisia mainoksia ja mobiililaitteille suunnattuja sivuja. Tämän lisäksi Harlson voi bongata Guinnessin ennätyskirjasta Amazing Animals eli Uskomattomat eläimet -kategoriasta.

Lue myös: Mäyräkoirat varastivat huomion aamuohjelmassa - juontaja kaatui kumoon, katso

Lue myös: Ilmeikäs Bacon-koira naurattaa Instagramissa - seuraajat vertaavat julkisuuden henkilöihin

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat