Kuva: Shutterstock

Koiranlelu muistuttaa tahattoman paljon legendaarista seksilelua - some riemastui

18.11.2019 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lelulla on suuri yhdennäköisyys Fleshlight-masturbointivälineeseen.

Barkbox-niminen koiranleluja valmistava yhtiö on herättänyt huvitusta sosiaalisessa mediassa uudella lelullaan. Lelun on tarkoitus esittää huopaan käärittyä sikaa, mutta monen mielestä vaikutelma on aivan toinen. Monet sosiaalisen median kommentoijat ovat nimittäin huomanneet lelun yhdennäköisyyden legendaarisen miehille suunnatun seksilelun kanssa.

(kuva: Barkbox)

Etupuolelta lelu näyttää viattomalta. (kuva: Barkbox)

Takaapäin koiranlelu näyttää monen mielestä Fleshlight-masturbointivälineeltä, eli niin sanotulta tekovaginalta. Fleshlightia tavataan kutsua maailman suosituimmaksi miehille tarkoitetuksi seksileluksi. Seksilelun kehittäneen Steve Shubinin mukaan Fleshlight-leluja on myyty yli miljardi kappaletta sen jälkeen, kun ensimmäinen Fleshlight tuli markkinoille vuonna 1998.

(kuva: Fleshlight)

”Miten kokonainen markkinointitiimi on katsonut tätä lelua eikä nähnyt sitä, mitä minä näen?” ihmettelee yksi kommentoija Facebookissa.

”Eikö kukaan ajatellut tätä suunnittelussa?” kyselee toinen.

”Me kaikki luulimme, että tämä on uusin Fleshlight-malli, emmekös?” kirjoittaa eräs.

Barkbox-leluvalmistajan blogissa on reagoitu tähän palautteeseen. Blogitekstin mukaan lelun suunnittelijat olivat osaltaan tajunneet lelun hauskuuden. He olivat suunnitelleet lelun takaosaan possun takamuksen, mutta he eivät kuitenkaan olleet tajunneet yhdennäköisyyttä Fleshlight-tuotteiden kanssa.

Nyt lelun valmistaja on ottanut ilon irti tahattomasta yhdennäköisyydestä ja kommentoinut vitsikkäästi ihmisille takaisin sosiaalisessa mediassa. Barkbox kirjoittaa muun muassa, että se mietti lelun ulkonäköä ”pitkään ja kovaa”.

Lue myös: Koira toi omistajalleen yllätyksen puistossa - paljastui seksileluksi

Lue myös: Kendall Jenner bongattiin shoppailemassa seksileluja - nauruntäyteinen ostosreissu

Lähteet: Metro.co.uk, Bark Post, Men's Health

Kilpailut

Uusimmat