Kuva: AOP

Elokuvien ja sarjojen ensi-illat siirtyvät jopa vuodella - lista tuotannoista, joihin korona vaikuttaa

13.03.2020 15:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Elokuvien ja sarjojen kuvauksia on keskeytetty ja ensi-iltoja siirretty koronaviruksen leviämisen vuoksi.

Kerroimme hiljattain, että Netflixin suosikkisarja Riverdalen tuotanto laitettiin jäihin erään sarjan näyttelijän koronavirus-kontaktin vuoksi. Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoa televisiotuotanto, joka on jouduttu pysäyttämään leviävän epidemian vuoksi.

Hollywood Life -sivusto on tehnyt koosteen kaikista elokuvista ja sarjoista, joiden tuotanto on toistaiseksi pysäytetty koronaviruksen vuoksi. Joidenkin elokuvien ensi-ilta on siirretty jopa vuoden päähän odotetusta ajankohdasta.

Katso lista alapuolelta.

Elokuvat

A Quiet Place 2 - Emily Bluntin tähdittämän elokuvan ensi-iltaa lykätään tuotannon päätöksestä. Elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja John Krasinski kertoo, että haluaa mahdollistaa elokuvan ensi-illan kaikille halukkaille, eikä tällä hetkellä tilanne sitä salli.

Fast & Furious 9 - Elokuvan ensi-ilta oli määrä olla toukokuussa 2020. Tuotanto on kuitenkin lykännyt ensi-iltaa nyt vuodella, eli odotettu elokuva saa ensi-iltansa vasta vuonna 2021.

No Time To Die - Uusin James Bond siirtää ensi-iltaansa ainakin tämän vuoden marraskuuhun. Alun perin elokuvan ensi-ilta oli maaliskuun neljäs päivä.

Peter Rabbit 2 - Ensi-ilta uusimmalla Petteri kaniini -elokuvalla oli huhtikuun alussa, mutta sitä on lykätty nyt elokuuhun.

Mulan - Disneyn uusimman live-tuotannon ensi-ilta siirretään maaliskuun lopusta loppuvuoteen. Vielä ei ole julkaistu uutta ensi-illan päivämäärää.

Sarjat

Selviytyjät / Kausi 41 - Ohjelman uusinta kautta oli määrä alkaa kuvaamaan maaliskuun lopussa Fijillä. Tuotantoyhtiö on siirtänyt kuvausten alkamispäivää viruksen hallitsemattoman ja ennalta-arvaamattoman leviämislaajuuden vuoksi.

Amazing Race / Kausi 33 - Megasuositun sarjan tuoreimman kauden kuvaus keskeytettiin koronaviruksen vuoksi. Vaikka kukaan ohjelmaan osallistuneista ei ollut altistunut virukselle, tuotanto halusi ennaltaehkäistä mahdolliset tartunnat.

Greyn Anatomia - Sarjan kuvaukset on laitettu tauolle koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tuotanto halusi varmistaa tällä päätöksellä näyttelijöiden turvallisuden ja terveyden.

Lähde: Hollywood Life

Lue myös: Yksikorvainen kultainennoutaja hurmasi somen - katso kuvat karvaisesta hurmurista

Lue myös: Sauli Niinistön haastattelu Ylellä koronavirustilanteesta keräsi aplodit somessa: "Viisaita sanoja"

Lue myös: Putous-tähti ilmoitti Instagramissa iloisesta perheuutisesta: "Meille tulee vauva"

Kilpailut

Uusimmat