Kuva: AOP

Brutaalit Netflix-ulkomainokset lähtivät leviämään somessa - oikeasti kyse jostain aivan muusta

31.03.2020 19:45 - Roy Kokkonen

Thaimaalaisopiskelijat ideoivat ulkomainoskampanjan, joka pilaa Netflix-sarjat juonipaljastuksilla.

Paras tapa pysäyttää koronavirus on pysyä kotona. Ne, jotka eivät pysy, pilaavat muiden ponnistelut. Saksassa mainontaa opiskelevat thaimaalaisnuoret Seine Kongruangkit ja Matithorn Prachuabmoh Chaimoungkalo kyllästyivät ihmisiin, jotka eivät noudata viranomaisten ohjeita pysyä kotona. He tulivat tulokseen, että joskus keppi on parempi kuin porkkana.

Mikä olisikaan parempi pelote kuin juonipaljastukset rakastetuimmista Netflix-sarjoista? 

Opiskelijat suunnittelivat mainoskampanjan, jossa julkisille paikoille, kuten metroasemille, asennetaan juonipaljastuksia sisältäviä mainoksia. 

Kotonaan pysyttelevät ihmiset eivät näkisi mainoksia, mutta koronavirusta uhmaavat ulkonaliikkujat eivät välttyisi juonipaljastuksilta. 

"Jos virus ei estä sinua menemästä ulos, juonipaljastukset estävät", kaksikon julkaisemalla videolla sanotaan.

Sosaalisen median käyttäjät innostuivat ajatuksesta. Monet uskoivat, että Netflix itse olisi mainosten takana. Kampanjaa ei ole kuitenkaan oikeasti toteutettu ja somessa leviävät kuvat mainostauluista ovat ainoastaan havainnekuvia.

Julkaisun näet myös täältä.

Myös kaksikon julkaisema video on noussut viraalihitiksi:

Kampanjan masinoima innostus nousi niin suureksi sosiaalisessa mediassa, että Netflix joutui kommentoimaan kampanjaa. Yhtiö selvensi Twitterissä, ettei se ole mainosten takana.

"Rakastamme kampanjan viestiä, mutta emme ole juonipaljastusten takana. Nämä ideat ovat osa opiskelijaprojektia - luova idea, vaikka itse sanommekin, mutta mainokset eivät ole todellisia eivätkä meidän toteuttamiamme", suoratoistopalvelu kirjoitti.

Julkaisun näet myös täältä.

Lue myös: Netflix-sarja ennusti koronaviruksen pelottavan tarkasti - katso hämmentävä video

Lue myös: Netflixin dokkarisarja "Tiikerikuninkaasta" sai somen pois raiteiltaan: 'Katsoin tämän päivässä'

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat