Kuva: Shutterstock

Torju poikkeusajan aiheuttama tylsyys! Horoskooppisi paljastaa, mikä on paras aktiviteetti juuri sinulle

30.04.2020 13:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Toukokuussa torjutaan tylsyyttä.

Vallitseva koronavirustilanne on laittanut useiden kohdalla arjen rutiinit uusiksi ja monet meistä viettävät kotona nyt tavallista enemmän aikaa. Viikkojen kuluessa kotiarki on saattanut alkaa käydä tylsäksi, ja toimettomuus tekee olon levottomaksi.

Katso alta, mikä keino tylsyyden torjumiseen toimii sinun kohdallasi parhaiten.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kirja- tai elokuvakerho etänä

Härkä tuntee tarvitsevansa taukoa sosiaalisesta mediasta. Mikä olisikaan parempi tapa viedä ajatuksia muualle kuin uusi, mielenkiintoinen kirja tai jännittävä elokuva.

Hauskuutta lukemiseen tai elokuvien katseluun tuo kirja- tai elokuvakerhon pystyttäminen ystävän kanssa. Valitkaa teos, johon molemmat syvennytte, ja voitte säännöllisin väliajoin käsitellä juonen tapahtumia sekä teemoja esimerkiksi videopuhelun välityksellä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viihdyttävät meemit

Kaksonen torjuu tylsyyttä huumorin avulla ja kun omat vitsit tuntuvat ehtyvän, siirtyy hän internetistä löytyvien meemien pariin. Poimi parhaimmat julkaisut päältä ja jaa ne myös ystäviesi kanssa. Jaettu ilo on paras ilo.

Poikkeusaika on voinut saada myös oman inspiraatiosi kukkimaan, ja julkaiset omia sketsivideoita seuraajillesi sosiaalisessa mediassa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kirjeiden kirjoittaminen

Ravut rakastavat perinteitä ja sosiaalisen eristäytymisen aikana ystäviin sekä läheisiin saa yhteyden myös kirjeitse, eli perinteisellä "etanapostilla".

Vaikka yhteydenpito sosiaalisessa mediassa ja videopuheluiden välityksellä olisikin ollut aktiivista, perinteisen kirjeen saaminen tuntuu erityisen hyvältä. Kerro omia kuulumisiasi, huomioitasi tästä poikkeuksellisesta ajasta ja kysy, mitä ajatuksia ystävälläsi on tällä hetkellä mielenpäällä. Saatat saada myös vastauksen perinteisen kirjeen muodossa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kotikaraoke ja tanssibileet

Leijona kaipaa elämäänsä menoa ja meininkiä, ja sosiaalisten rientojen puute onkin saanut hänet viime aikoina turhautumaan.

Hätä keinot keksii ja hauskaa voi pitää onneksi yksinkin. Kokoa itsellesi hyvän mielen soittolista täynnä tanssimusiikkia ja pidä bileet sen tahdissa. Vaihtoehtoisesti voit myös koota ystäväsi kasaan virtuaalista karaoke-iltaa varten.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ohjatut kotitreenit videovälityksellä

Neitsyt yrittää pitää itsensä aktiivisena, vaikka tylsyys alkaakin vallata mielialaa. Lenkkeilyn lisäksi rytmiä ja rutiinia päiviin tuovat erilaiset kotijumpat sekä ryhmäliikunnat.

Treenivideoita on tarjolla niin ilmaisia kuin maksullisiakin, ja karanteeniaikana on erinomainen hetki kokeilla vaikkapa sellaista liikuntalajia, jonka ryhmäliikuntatunnille et ole vielä aikaisemmin uskaltautunut.

Vaaka (23.9.-22.10.)

After work -tapaamisen järjestäminen

Kutsu työkaverisi yhteen videotapaamiseen ja nauttikaa juoma tai kaksi vaihtaen kuulumisia yhdessä. Voitte sopia etukäteen myös sen, että työasiat jätetään palavereihin ja nyt puheenaiheet saavat risteillä laidasta laitaan jokaisella muulla aihealueella, paitsi työasioissa.

Myös ystäväporukalla voi kokoontua samassa hengessä, esimerkiksi perjantaina, pitkän työviikon jäljiltä.

Kilpailut

Uusimmat