Kuva: Shutterstock

Nainen pyysi miestään koristamaan olohuoneen seinän "hyvällä maulla" - lopputulos naurattaa somessa

14.05.2020 08:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Perheenisä otti ohjeistuksen hyvin kirjaimellisesti.

Miten sisustaa hyvällä maulla? Eräällä miehellä on tähän tavallisesta poikkeava vastaus, joka on nyt huvittanut monia netissä.

Nick Smith -niminen perheenisä sai kumppaniltaan Jessiltä tehtäväksi koristaa olohuoneen seinä ”hyvällä maulla”. Mies näki tilanteessa oivan mahdollisuuden jekulle, jonka hän toteutti parin kahden lapsen kanssa. Mies otti hyvällä maulla koristelun kirjaimellisesti ja päätti koristaa seinän tuhansilla nallekarkeilla.

Mies ja lapset Isabella, 7, ja Amelia, 5, kiinnittivät seinään yhteensä 6000 nallekarkkia. Karkit tarttuivat seinään yksinkertaisesti, kun niitä nuoli takapuolelta ja sitten kiinnitti seinään.

Lienee sanomattakin selvää, että Jess yllättyi tempauksesta täysin. Naisen reaktio on tallennettu sosiaalisessa mediassa jaetulle videolle.

- Mitä tämä oikein on? Jess kysyy.

- Sanoit, että sisusta hyvällä maulla. Tämän täytyy olla maukkain seinä, mitä olla voi, Nick vastaa.

Nick Smith kertoo LADbiblen haastattelussa, että Jess ei ollut ensin asiasta mielissään.

- Hän oli aika sokissa, kun hän näki sen. Hän oli ollut poissa kotoa vähän aikaa samalla, kun minä ja lapset koristimme seinän. Lapset olivat jo muualla, kun Jess palasi, ja minä jäin yksin siihen, mies kertoo.

Karkkien kiinnitystyöhön meni häneltä ja lapsilta yhteensä neljä ja puoli tuntia. Alkujärkytyksestä toivuttuaan myös Jess on nähnyt koko tempauksen hauskuuden. Tästä huolimatta nallekarkit päädyttiin raaputtamaan seinästä pois. Karkkiseinä ehti olla paikallaan puolentoista vuorokauden ajan.

Videon jekun lopputuloksesta näet alta tai tästä linkistä.

Lue myös: 82-vuotias mummo esitteli ikkunassaan rehellistä kylttiä, some repesi: "Haluan olla kuin hän"

Lue myös: Totuus monen lempikarkkien takaa oksettaa - tiesitkö jo, mistä ne saavat alkunsa?

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat