Kuva: Shutterstock, Twitter

Tunnettujen albumien kansikuvat luotiin uudelleen - tähtinä hoitokodin asukkaat

13.07.2020 19:45 - Reija Saarinen

Muun muassa Twitterissä julkaistut kuvat ovat saaneet osakseen ihailua.

Robert Speker on jakanut Twitter-tilillään kuvia, jotka ovat osa brittiläisen hoitokodin tempausta. Sydmar Lodge -hoitokodin asukkaat ja hoitajat ovat nimittäin luoneet uudelleen tunnettujen levynkansien kansikuvat ja todistaneet, ettei koskaan ole liian myöhäistä alkaa rokkariksi. 

Idea sai alkunsa koronakaranteenin aikana. Hoitolaitoksen asukkaat ovat nyt viettäneet laitoksen seinien sisällä kaikkiaan neljä kuukautta. Sinä aikana on syntynyt uudenlaisia versioita monille tutuista kuvista. 

Uuden muodon ovat saaneet niin Adelen, Madonnan, Queenin kuin Bruce Springsteeninkin levyjen kansikuvat. 

- Otimme karanteenin vakavasti. Se tarkoitti sitä, ettei kukaan hoitokodin asukkaista saanut nähdä sukulaisiaan. Halusimme pitää heidät kuitenkin aktiivisina ja ajattelin, että tällainen puuhailu voisi olla hauskaa, idean isä Speker kertoo.

Hän jakoi lopputuloksista kuvia omalla Twitter-tilillään, jossa niistä tuli välittömästi hitti. Kuvia on tähän mennessä jaettu jo yli 35 000 kertaa. 

"Nämä ovat uskomattoman upeita."

"Liikuttavia. Tulee mieleen oma 97-vuotias isoäitini, joka on aina sanonut, että sisimmässään hän on edelleen 18-vuotias."

"Aivan järjettömän upeita."

Kuvia uudenlaisista kansista pääset katsomaan alta. Jos kuvat eivät näy, pääset katsomaan niitä myös täältä.

Lue myös: Vogue Italian uuden numeron kansikuva on täysin tyhjä - historiallinen ratkaisu kannanotto kriisiin

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat