Kuva: Shutterstock

Mikä loppukesän puuha tuo piristystä elämään parhaiten juuri nyt? Kuukauden horoskooppi kertoo

31.07.2020 18:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Elokuussa tehdään katsaus loppukesään.

Kesä taittuu elokuuksi ja illat alkavat hiljalleen hämärtää. Kesän edetessä kohti loppuaan myös arki ja sen menot alkavat hiipiä mieliin. Lämpöä on kuitenkin vielä jäljellä ja nyt on viimeiset hetket aikaa nauttia rentouttavasta kesätekemisestä. Elokuun horoskooppi pureutuukin puuhaan, jonka parissa merkin edustajat viihtyvät juuri nyt parhaiten.

Leijona (23.7.-22.8.)

Meditointi. Leijona rauhoittuu kesän riennoista parhaiten hiljentymällä hetkeksi täysin omiin oloihinsa. Virkistävää meditointihetkeä voi kokeilla jatkossa myös kiireisen päivän keskellä, syksyisen arjen lähtiessä pikkuhiljaa käyntiin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Grilliruuan kokkaaminen. Pian ovat viimeiset hetket nauttia kesän lämmöstä ja illanistujaisista ulkona. Loppukesä on mitä erinomaisinta aikaa opetella laittamaan perinteisten kesäherkkujen lisäksi mitä erilaisempia grilliruokia - voit vaikkapa kokeilla tuunata liharuuat myös kasvisversioiksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Neulominen, virkkaus ja kirjonta. Vaaka uppoutuu loppukesästä käsitöiden pariin jopa niin intensiivisesti, että tunnit kuluvat ohi kuin huomaamatta. Neulominen on myös erinomainen tapa lievittää stressiä ja karistaa arjen murheet harteilta. Pääset nauttimaan itsetehtyjen lapasten tai huivin lämmöstä syysilmojen koittaessa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Lukeminen. Loppukesästä skorpioni käpertyy hiljalleen pimenevien iltojen myötä kirjallisuuden pariin. Nyt kannattaakin vaihtaa sosiaalinen media ja televisiosarjojen parissa vietetty aika lukemiseen. Olipa kyse rentouttavasta lomalukemisesta tai opettavaisesta tietokirjasta, merkin edustajat inspiraatiota elämäänsä juuri nyt kirjallisuuden myötä.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Valokuvat ja videokuvaaminen. Vaikka poikkeusolot olisivatkin aiheuttaneet muutoksia kesäsuunnitelmiin, jousimies tekee loppukesän pienistä ja arkisistakin hetkistä ikimuistoisia tallentamalla ne kameran muistikortille. Ilahduta syksyn tullen läheisiäsi kirjepostilla, johon olet sujauttanut mukaan muutaman valokuvaksi asti printatun kesämuiston.

Kauris (22.12.-19.1.)

Leipominen ja uusien reseptien kokeilu. Kauris tarttuu elokuun kunniaksi kaulimeen ja päästää luovuutensa irti keittiöstä. Ei haittaa, vaikka tuntisit olevasi vieraalla maaperällä, sillä saatat yllättyä mihin kaikkeen herkulliseen omat taidot riittävätkään. Ehkä loppukesän juhlien jälkiruuat koostuvat tänä vuonna uusista bravuureistasi?

Kilpailut

Uusimmat