Kuva: AOP

Kasvomaskeissa näkyy ilahduttava trendi - katso Kendall Jennerin ja muiden inspiroivat kuvat

15.10.2020 08:15 - Henna Koste

Kasvomaski voi olla myös tyylikkäästi osa asua.

Jos puhumme katukuvassa eniten näkyvästä trendistä, emme voi sivuuttaa kasvomaskia.  Kasvomaskien käyttöä suositellaan tällä hetkellä julkisessa liikenteessä, julkisissa tiloissa sekä kauppakeskuksissa ja tapahtumissa. Lukuisat suomalaiset käyttävätkin nyt ilahduttavan asianmukaisesti maskia. Valinnavaraa on kertakäyttöisistä malleista design-talojen vaihtoehtoihin. 

Variaatiota on nähty myös maailmalla. Hiljattain laulaja Lana Del Rey, 35, joutui somemyrskyn keskellä käytettyään verkkomateriaalista valmistettua maskia. Arvatenkaan laulajan maski ei ole tehokas koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä. Katso kuvat Del Reyn maskista täältä

Tällä hetkellä yhä useammat haluavat mätsätä kasvomaskin muuhun tyyliin sopivaksi. Tuoreen esimerkin antoi Kendall Jenner, joka yhdisti vaaleaan asuunsa samaa sävyä olevan maskin. Näin maski sulautuu tyylikkäästi osaksi asua. 

Kendall Jenner ja Caitlyn Jenner. (kuva: AOP)

Sosiaalisessa mediassa on jaettu viime aikoina paljon inspiroivia maskikuvia. Vaikka maskin tärkein tehtävä on ehkäistä viruksen leviämistä, voi sen ottaa myös osaksi tyyliä. Helpoin tapa on valita samanvärinen maski vaatteiden kanssa. Monet ovat valinneet maskinsa myös samasta kankaasta ja kuosista vaatteiden kanssa.

Katso kuvia alta.

Lue myös: Jesse Kaikuranta ei käytä maskia julkisessa liikenteessä: 'Ei johdu välinpitämättömyydestä'

Lähde: InStyle

Kilpailut

Uusimmat