Kuva: Shutterstock

Kammottavat lauseet, joita lapset ovat sanoneet - saavat aikaan kylmiä väreitä

15.02.2021 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lasten suusta on toisinaan kuultu toteamuksia, jotka saavat sydämen pompahtamaan.

Moni meistä tietää, että lasten suusta saattaa kuulla monenlaisia tarinoita. Osa niistä huvittaa, osa hämmentää. Osa taas saa aikaan jopa pelkoa.

Buzzfeed-sivusto pyysi lukijoitaan jakamaan tarinoita, joita he ovat lasten suusta kuulleet. Nämä lyhyet, mutta sitäkin karmivammat tarinat saavat todellakin niskavillat pystyyn. Samalla ne saavat miettimään, näkevätkö lapset kenties enemmän kuin me aikuiset? 

Kuumottavat tarinat pääset lukemaan alta. 

"Kun siskoni oli 4-vuotias hän tuli illalla sänkyni viereen ja näki siinä sakset. Hän pysähtyi, katsoi niitä ja totesi; Tiedät varmaan, että voisin katkaista näillä kaulasi? Hyvää yötä."

"Olimme kerran 3-vuotiaan poikani kanssa ajamassa kotiin. Ohitimme talon, joka oli pimeänä ja jossa ei selkeästi ollut ketään kotona. Yllättäen poikani alkoi heiluttaa talon suuntaa ja sanoi; Tuolla on pelle."

"Eräs esikouluoppilaistani kertoi kerran, kuinka hänen ovellaan seisoo öisin mies, joka vartioi hänen untaan. Kun tyttö käskee häntä poistumaan, tämä kuulemma katoaa. Todella pelottavaa."

"Olin kerran viemässä lastani kylpyyn, kun hän yllättäen totesi; Kaikki leluni ovat kuolleet. Pidin niitä veden alla ja nyt ne ovat kuolleet. Sitten hän kuiskasi lukuisia kertoja lauseen kuolleena vedessä."

"4-vuotias lapseni sanoi yllättäen; Haluan tietää miltä pääsi sisällä näyttää."

"Kävelin kerran kaupassa äidin ja pojan ohi. Yllättäen poika huitaisi kättään minulle ja totesi; Sinun pitäisi syödä ystäväsi. Niin mekin teemme."

"Vaihdoin kerran vauvan vaippaa, kun 2-vuotias tyttäreni tuli vierelleni. Hän katsoi minua ja totesi; Äiti, takanasi seisoo joku. "

"Puin kerran tyttäreni ylle paitaa ja minulle tuli tunne, että huoneessa on joku muukin, kuin me. Todellisuudessa talo oli tyhjä. Yllättäen lapsi totesi; Hän roikkuu katosta äiti. Älä katso."

"Yksi eksistäni teki itsemurhan. Hiukan sen jälkeen katselin elokuvaa veljen tyttäreni kanssa. Hän katoi ylös ja kysyi; Kuka istuu vierelläsi? Kerroin, ettei siinä ole ketään, jolloin hän jatkoi; Kyllä. Siinä istuu punatukkainen mies. Hän sanoo olevansa Alex ja hän lähettää sinulle terveisiä. Eksäni nimi oli Alex."

Lue myös: Lapsen näköinen kummitus tallentui valvontakameralle - "Video on melko vakuuttava"

Lue myös: Ei herkille! Ahdistava valvontakameravideo esittelee aidoksi väitettyjä kummituksia

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat