Miltä Disney-prinsessat näyttäisivät pluskokoisina? Taiteilijan piirrokset ihastuttavat

06.06.2021 09:15 - Iiro Myllymäki

Instagram-tili levittää kehopositiivisuuden sanomaa.

Rakastetut Disney-prinsessat edustavat hyvin yksipuolista kehonkuvaa, sillä kyseiset piirroshahmot ovat järjestään laihoja. Neoqlassical Art -Instagram-sivua ylläpitävä taiteilija Crystal Walter on ottanut asiakseen tehdä näistä hahmoista mielenkiintoisia uudelleentulkintoja ja piirtää niistä pluskokoisia naisia.

Walterin ylläpitämällä Instagram-sivulla on yli 28 000 seuraajaa. Naisen tavoitteena on edustaa nimenomaan pluskokoisia ihmisiä ja samalla auttaa kehonkuvansa kanssa kamppailevia.

Disney-prinsessoista Crystal Walter on piirtänyt muun muassa Pienen merenneidon Arielin, Aladdinin Jasminen, Tuhkimon, Pocahontasin ja Kaunottaren ja hirviön Bellen.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Naisen piirtämät kuvat ovat keränneet paljon ihastelua.

- On erityisen rohkaisevaa kuulla, että ihmiset käyttävät taidettani kehonkuvasta kertovilla koululuennoilla, tai kuulla että vanhemmat näyttävät kuvia lapsilleen, Walter kertoo Scary Mommy -sivustolle.

Erityisen paljon ihastelua on kerännyt kuva, johon taiteilija on koonnut useita eri Disney-prinsessoja yhteen. Nainen kertoo, että kuvan prinsessojen piirtämisessä kesti noin kaksi vuotta. Tämän kuvan näet alta tai tästä linkistä.

Artikkeli on julkaistu alun perin 24.8.2020.

Lue myös: Miltä Disney-prinsessojen kasvot näyttäisivät realistisilla mittasuhteilla? Katso upeat luomukset

Lue myös: Miltä näyttävät modernit Disney-prinsessat? Taiteilijan luomukset saavat ihastelemaan

Lähde: Scary Mommy

Kilpailut

Uusimmat