Kuva: Shutterstock

Morsiamen hiusvaatimus tytärpuolelleen kauhistuttaa netissä - "Hän haluaa nöyryyttää sinua"

28.08.2021 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

15-vuotias teinityttö kertoo, että hänen äitipuolensa on vaatinut häntä leikkaamaan pitkät hiuksensa häitä varten.

15-vuotias teinityttö on kertonut Reddit-sivustolla äitipuolestaan, joka on menossa naimisiin hänen isänsä kanssa. Äitipuolen teinitytölle osoittama vaatimus häiden osalta on saanut nyt nettikansan kauhistelemaan.

Tyttö kertoo, että hänen 42-vuotias isänsä on menossa marraskuussa naimisiin 28-vuotiaan Alice-nimellä kutsuttavan naisen kanssa. Teinityttö kertoo, että hänen äitinsä kuoli syöpään kaksi vuotta sitten ja hänen mielestään hänen isänsä on mennyt liian nopeasti elämässään eteenpäin uuden naisen kanssa.

”Yritän olla mahdollisimman ystävällinen hänen kanssaan. Isäni ei ole pakottanut meitä olemaan tekemisissä keskenämme, ja huomaan myös, ettei Alice ole kiinnostunut luomaan suhdetta minuun”, tyttö kirjoittaa.

Kun isä oli mennyt Alicen kanssa kihloihin, Alice lähestyi tytärpuoltaan ja sanoi, että heidän pitää keskustella. Nainen sanoi, että hänellä on selkeä visio häistään ja tytön olisi toteltava häntä.

”Hän sanoi, että ’ensinnäkin, sinun pitää leikata hiuksesi lyhyiksi. Toisekseen, et saa käyttää korkokenkiä. Kolmanneksi, sinulla saa olla vain kevyt meikki eikä tekoripsiä’”, tyttö kirjoittaa Redditissä.

Tyttö vastasi, että voi totella toisen ja kolmannen ehdon kohdalla, mutta hiuksiaan hän ei suostuisi leikkaamaan. Hän kirjoittaa, että hänen äitinsä rakasti hänen pitkiä vaaleita hiuksiaan ja hän on perinyt ne äidiltään. Tyttö kirjoittaa, että hänen äitipuolensa pelkää hänen varastavan häissä huomion tältä.

”Sanoin, että en yritä tehdä niin ja on mielestäni epäreilua esittää vaatimuksia, joita hän ei tee muille naispuolisille häävieraille. Sitten hän kutsui minua itsekkääksi kakaraksi ja sanoi kertovansa isälleni, miten kohtelen häntä epäkunnioittavasti.”

Kommentoijilla yksimielinen tuomio

Tyttö pohtii julkaisussaan, pitäisikö hänen kuitenkin leikata tukkansa isänsä ja häiden onnistumisen vuoksi. Hän kertoo isänsä puuttuneen tilanteeseen ehdottamalla, että hän leikkaisi hiuksensa, koska ne kuitenkin kasvavat takaisin.

Hän on myöhemmin vielä päivittänyt julkaisuaan kertomalla tarjoutuneensa laittamaan hiukset kiinni tai nutturalle, mutta tämä ei Alicelle kelvannut. Myöhemmässä päivityksessään tyttö vielä kertoo, että on päättänyt olla leikkaamatta hiuksiaan ja on valmis jättämään häät väliin, jos häntä ei häihin pitkähiuksisena päästetä.

Reddit-kommenteissa on järkytytty äitipuolen vaatimuksesta leikata hiukset.

”Kuulostaa siltä, että äitipuolesi haluaa vain satuttaa ja nöyryyttää sinua.”

”Jos Alice pelkää, että 15-vuotias varastaa häneltä huomion, hänellä on isompiakin ongelmia kuin jonkun hiustyyli.”

”Ei tuollaista voi pyytää keneltäkään.”

”Hän on mennyt pyynnössään soveliaisuuden rajan yli.”

Koko julkaisun pääset lukemaan tästä linkistä.

Lue myös: Pariskunta lähetti häävierailleen hurjan vaatimuslistan - somessa kummastellaan

Lue myös: Pariskunnan teemahäät saivat somessa täystyrmäyksen: "Tässä ei ole mitään romanttista"

Lähteet: Bored Panda, Reddit

Kilpailut

Uusimmat