Kuva: Shutterstock

Mikä olisi tänä vuonna täydellinen lomakohde horoskooppimerkillesi? Tarkista omasi

01.03.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Yhdelle merkille sopii letkeä rantaloma, toiselle kaupungin syke.

Maailman taas avautuessa koronapandemian jälkeen siintää monen mielessä jo seuraava lomamatka. Metro-lehti listasi, minne tänä vuonna kannattaa horoskooppimerkkinsä mukaan matkustaa.

Oinas

Seikkailullinen oinas kaipaa aktiivilomaa, vieraita kulttuureja ja fyysisesti haastavia seikkailuja. Oinaalle saattaisikin sopia esimerkiksi vaellus vuoristossa tai tropiikissa kuten esimerkiksi Etelä-Amerikan Perussa.

Härkä

Härkä on nautiskelija, joka kaipaa lomaltaan totaalista rentoutumista, kauniita maisemia ja herkullista ruokakulttuuria. Ne voisivatkin toteutua Italiassa, jossa härkä voisi suunnata tutustumaan esimerkiksi viehättävään Firenzeen.

Kaksoset

Kaksoset on ikiliikkuja, joka nauttii enemmän kaupungin vilkkaudesta ja sykkeestä kuin lekottelusta. Yksi maailman vilkkaimmista kaupungeista, New York tarjoaisikin varmasti loputtomasti virikkeitä kaksosille.

Rapu

Rapu etsii jatkuvasti rauhaa ja löytää sen helpoiten luonnon keskellä, joten merkin kannattaakin suunnata jollekin seesteiselle paratiisisaarelle kuten esimerkiksi Balille.

Leijona

Leijona on oman elämänsä tähti, joka toivoo myös lomaltaan hulppeita puitteita ja luksusta. Loistetta, kimallusta ja yltäkylläisyyttä täynnä oleva Dubai voisikin tarjota ihanteelliset olosuhteet leijonalle.

Neitsyt

Neitsyt leijailee mielellään omissa ajatuksissaan ja päässä surraakin usein täydellä teholla. Espanjan Barcelona on loputtoman täynnä historiaa ja uskomatonta arkkitehtuuria, jotka tarjoavat merkille paljon uutta ajateltavaa. 

Vaaka

Kulttuuria rakastava vaaka etsii lomaltaan taide-elämyksiä, joita tarjoaa mittavasti ainakin Berliini. Vaaka on myös sosiaalinen merkki, joka rakastaa matkoillaan tutustua uusiin ihmisiin ja Berliinin letkeässä menossa se on erityisen helppoa.

Skorpioni

Syvällinen skorpioni on myös salainen romantikko, joten mikä olisikaan merkille sopivampi lomakohde kuin ihastuttava Pariisi.

Jousimies

Itsenäinen jousimies ei välttämättä kaipaa matkaseuraa lainkaan, vaan merkki palaa halusta päästä reppureissaamaan villinä ja vapaana. Reissailukohteeksi voisikin sopia esimerkiksi Thaimaan trooppiset maisemat.

Kauris

Rentoutuminen ja rannalla lojuminen eivät ole kovasti ahkeroivalle kauriille kovin luontainen vaihtoehto, mutta esimerkiksi Hawaiin loma tarjoaisi merkille lukuisia uusia vesiurheilulajeja, joiden parissa puuhatessa kauris varmasti viihtyisi pidempäänkin.

Vesimies

Vesimies ei tyydy itsestäänselvimpään vaihtoehtoon, vaan etsii aina jotakin uutta, jota aivan kaikki muut eivät ole vielä löytäneet. Vesimies saattaakin tänä vuonna kokea vetoa esimerkiksi Afrikan vähemmän tunnettuihin kohteisiin kuten Tansaniaan ja siellä sijaitsevaan Kilimanjaron vuoristoon.

Kalat

Tunteikas ja syvällinen kalat etsii syvempää yhteyttä itseensä, joten lomakohteen olisi hyvä tarjota lomailun lisäksi henkisyyttä sekä esimerkiksi hyviä puitteita joogamiselle. Kaloja saattaisikin siis kiinnostaa esimerkiksi Intian matka.

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä ovat ensi vuonna suurimman muutoksen edessä - vuosi tuo mukanaan isoja mullistuksia

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat