Kuva: Shutterstock

4 horoskooppimerkkiä ovat ensi vuonna suurimman muutoksen edessä - vuosi tuo mukanaan isoja mullistuksia

28.12.2021 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Joitakin vuosi vavisuttelee enemmän kuin toisia.

Uusi vuosi tuo aina mukanaan uusia tuulia, mutta erityisen suuria muutoksia on luvassa neljälle horoskooppimerkille. 

Härkä

Suurimpia järistyksiä tulee kokemaan härkä. Härän vuosi tulee olemaan täynnä muutoksia, mutta ne myös auttavat merkkiä ottamaan kauan odotettuja harppauksia. Härän onkin vihdoin aika jättää menneet taakseen ja luopua siitä, mistä on kasvanut ulos, sillä tulevana vuonna merkki pääsee vihdoin jyvälle todellisesta itsestään. Härälle tuleva vuosi tulee olemaan myös uran kannalta näytön paikka ja merkki saakin vihdoin jalkansa tukevalle maaperälle uransa suhteen.

Leijona

Tuleva vuosi tulee ravistelemaan leijonan pois mukavuusalueeltaan. Leijonan on aika pohtia, mikä häntä pidättelee ja päästää siitä irti. Tulevana vuonna leijonan täytyy uskaltaa tarttua mahdollisuuksiin ja tehdä rohkeitakin päätöksiä. Myös suhteidensa kanssa leijona on valintojen edessä. Vuosi tuo mukanaan haastetta suhderintamalla ja merkin täytyy päättää, taisteleeko entistäkin kovemmin vai viheltääkö pelin poikki.

Skorpioni

Skorpioni kokee muutoksia erityisesti rakkaudessa jättäessään vihdoin taakseen suhteen, joka ei enää toimi. Merkki tajuaa, mihin suuntaan haluaa suhteidensa kehittyvän ja ymmärtää myös, mitkä erot ovat tarpeellisia ja välttämättömiä. Skorpionin eteen osuu tulevana vuonna myös ihminen, jolla on merkittävä vaikutus merkin tulevaisuuteen. Vuosi auttaa ymmärtämään myös vanhoja kaunoja ja katkeruuksia ja merkki saattaakin saada vihdoin selvitettyä ihmissuhteissaan jotakin, joka on hiertänyt mahdollisesti jo vuosien ajan.

Vesimies

Uutena vuonna vesimies joutuu määrittelemään uudelleen, mihin oikein kuuluu. Pitkän etsiskelyn jälkeen merkki myös kokee vihdoin juurtuvansa jonnekin. Siihen auttaa sekin, että tulevana vuonna merkki rohkaistuu myös vihdoin luottamaan itseensä ja omiin valintoihinsa. 

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita odottaa suuri rakkauden talvi - yhdelle draamaa, toiselle sitoutumista

Lue myös: 3 horoskooppimerkin kohdalla ura lähtee tulevana vuonna lentoon - odottaako menestys merkkiäsi?

Lue myös: Mitä rakkaushoroskooppi lupaa ensi vuodelle? Katso oman merkkisi ennustus

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Uusimmat