Kuva: AOP

Verohallinnolta tärkeä muistutus 1,5 miljoonalle suomalaiselle

06.05.2024 15:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Esitäytetystä veroilmoituksesta kannattaa tarkistaa, että sinne merkityt tiedot ovat oikein.

Noin 1,5 miljoonan palkan- ja eläkkeensaajan pitää muistaa tarkistaa esitäytetty veroilmoituksensa viimeistään huomenna, kerrotaan Verohallinnon tiedotteessa. Tämän lisäksi noin kahden miljoonan kiinteistönomistajan mahdolliset korjaukset ja täydennykset kiinteistöverotuspäätökseensä täytyy tehdä huomenna. 

Veroilmoittamisen määräpäiviä on toukokuussa kolme palkan-, etuuden- ja eläkkeensaajilla. Päivät ovat 7. toukokuuta, 14. toukokuuta sekä 21. toukokuuta. OmaVerosta sekä esitäytetystä veroilmoituksesta pystyy tarkistamaan oman määräpäivänsä. 

Esitäytetystä veroilmoituksesta kannattaa tarkistaa, että sinne merkityt tiedot ovat oikein. Jos ne ovat oikein, ei silloin tarvitse tehdä mitään. Jos kuitenkin veroilmoituksesta puuttuu tuloja tai vähennyksiä, ne pitää ilmoittaa viimeistään omana määräpäivänä. Täydennykset sekä korjaukset kannattaa tehdä OmaVerossa.

Verohallinto myös muistuttaa, että OmaVeroon ei kannata mennä linkkien kautta, vaan kirjoittamalla palvelun osoite suoraan selaimen osoiteriville. Asiakkailta yritetään kalastella henkilö- ja pankkitunnuksia huijausviestien sekä -sivustojen kautta.

Lue myös: Asuntojen hinnat laskivat edelleen - lasku suurinta suurissa kaupungeissa

Lue myös: Yksi vero jää monilta maksamatta - katso, miten vältyt kohonneelta viivästyskorolta

Lue myös: WhatsApp saa uuden mielenkiintoisen ominaisuuden

Lähde: Verohallinto

Kilpailut

Uusimmat