Oinas nauttii valloituksista, rapu on luova - katso mitä horoskooppimerkki kertoo seksielämästäsi

10.02.2015 10:15 - Reija Saarinen

Horoskooppimerkki saattaa paljastaa paljon myös seksielämästä.

Horoskooppimerkki saattaa paljastaa yllättävän paljon luoneestamme. Ei siis liene yllättävää, että sillä on vaikutusta myös seksielämään. Katso alta mitä sinun horoskooppimerkkisi kertoo seksielämästäsi.

Oinas

Oinas on itsevarma ja aggressiivinen sekä nauttii seksuaalisista valloituksista. Olet mieluummin vallassa kuin alistettavana. Haluat välittömän tyydytyksen ja nautit erilaisista peleistä.

Paras seksikumppani sinulle: Leijona, vaaka, kaksonen tai skorpioni.

Kaksonen

Kaksoset ovat rentoja ja luonnollisia rakastajia. Nautit seksin harrastamisesta oudoissa paikoissa etkä häpeile tuhmien puhumista. Olet loistava flirttailija ja saatkin kumppanisi innostumaan hetkessä. Nautit uusista kokemuksista ja olet valmis kokeilemaan hullujakin juttuja.

Paras seksikumppani sinulle: Oinas, vaaka, jousimies tai vesimies.

Rapu

Ravun seksielämä on luovaa ja aistillista. Olet intuitiivinen ja huomaat helposti sen mitä kumppanisi haluaa. Sinulle seksi on rakastavaa ja intohimoista.

Paras seksikumppani sinulle: Härkä, leijona, kauris tai kalat.

Leijona

Leijona tunnetaan voimakkaasta seksivietistään. Olet myös itse varma ja luotat omaan viehätysvoimaasi. Olet intohimoinen ja huomaavainen. Nautit viettelevästä ja pitkään kestävästä esileikistä.

Paras seksikumppani sinulle: Skorpioni, oinas, jousimies tai leijona.

Neitsyt

Neitsyt on erittäin seksuaalinen ja aistillinen. Sinulle lähes mikä tahansa kosketus merkitsee esileikkiä. Nautit hieronnasta etkä tarvitse liekin sytyttämiseen sen kummempia vippaskonsteja.

Paras seksikumppani sinulle: Härkä, vaaka, kalat tai kauris.

Härkä

Härkä on hyvin aistillinen. Siksi innostut  varsinkin mauista ja tuoksuista. Myös kosketus on sinulle todella tärkeää. Vihaat energian tuhlaamista, joten liian pitkät seksisessiot eivät olet mieleesi.

Paras seksikumppani sinulle: Skorpioni, Rapu, neitsyt tai kauris.

Vaaka

Vaaka on hyvin herkkä. Juuri sen vuoksi nautit seksistä, joka herkkää ja hellää. Nautit myös suuresti sanallisesta esileikistä. Kumppanisi voi sytyttää sinut flirttailemalla.

Paras seksikumppani sinulle: Oinas, kaksonen, leijona tai jousimies.

Skorpioni

Skorpioni on intohimoinen, himokas ja erittäin seksuaalinen. Tarvitset siksi suuren määrän draamaa ja jännitystä seksielämääsi. Nautit myös vallasta. Voimakkaan seksuaalisen vietin vuoksi joudut usein kamppailemaan halujesi kanssa.

Paras seksikumppani sinulle: Härkä, leijona, skorpioni tai kalat.

Jousimies

Jousimies on vaeltaja ja etsijä. Makuuhuoneessa olet viehättävä, hellä ja huomaavainen. Ikävä kyllä kyllästyt helposti, joten tarvitset spontaaniutta seksielämääsi. Sinkkuna olet suunnattoman kova flirttailemaan, ehkä jopa hieman siveetön. Suhteessa olet seikkailunhaluinen ja valmis kokeilemaan kaikkea uutta.

Paras seksikumppani sinulle: Leijona, oinas, kaksonen tai vesimies.

Kauris

Kauris on skorpionin ohella yksi seksuaalisimmista tähtimerkeistä. Siitä huolimatta olet todella aistillinen. Rakastat liehittelyä ja flirttailua. Olet myös suunnattoman ylpeä omasta vahvasta seksuaalisuudestasi.

Paras seksikumppani sinulle: Rapu, härkä , kauris tai neitsyt.

Vesimies

Vesimies on hyvin idealistinen. Nautit viettelystä, mutta et halua menettää omaa valtaasi. Olet hyvin innostunut ja mielikuvituksellinen, kunhan kumppanisi huomio sinua myös henkisellä tasolla.

Paras seksikumppani sinulle: Kaksonen, vesimies, jousimies tai neitsyt.

Kalat

Kalat tulevat hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja juuri sen vuoksi hän tekee helposti vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen. Sängyssä olet romanttinen, aistillinen ja leikkisä. Nautit myös kumppanisi hellimisestä.

Paras seksikumppani sinulle: Skorpioni, rapua, neitsyt tai vaaka.

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat