Tahdotko täysin lemmikkisi näköisen pehmolelun? Nyt se on mahdollista!

18.02.2015 22:15 - Reetta Haverinen

Pehmolelufiguuri voi tuoda monille lemmikkinsä menettäneille ihmisille lohtua yksinäisyyteen ja suruun, jonka rakkaan lemmikin poismeno aiheuttaa.

Cuddle Clones -leluyritys ei valmista mitä tahansa pehmofiguureita, vaan valokuvien pohjalta tehtyjä lemmikkieläinklooneja. Ihmiset ovat innostuneet teettämään rakkaista karvaturreistaan näköisleluja, jotta voisivat paremmin muistella edesmenneitä lemmikkejään niiden siirryttyä ajasta ikuisuuteen. Lelukloonin teettäminen onnistuu toki myös jo silloin, kun perheen nelijalkainen ystävä on vielä elämänsä kunnossa.

Idean äiti, Jennifer Graham, sai idean näköisleluja valmistavasta yrityksestä vuonna 2011. Muutamaa vuotta myöhemmin naisen yritys näki päivän valon ja alkoi pyörittämään pehmolelukauppaa toden teolla. Yrityksen suosio lähti huimaan nousuun, kun Cuddle Clonesin asiakkaat innostuivat jakamaan hauskoja kuvia lemmikeistään ja pehmoeläinklooneista yrityksen Instagram- ja Facebooksivuilla.

Pehmoleluja on valmistettu niin kissoista, koirista, jäniksistä kuin hevosistakin. Olisitko sinäkin valmis tekemään lemmikistäsi näköisfiguurin?

Tutustu yrityksen Instagram-tiliin täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat