Naisella on valtava syntymämerkki kasvoissaan - kuvat todistavat, että erilaisuus on kaunista

27.03.2015 15:45 - Senni Loikala

Nuorella kanadalaisnaisella oli jo syntyessään oikean silmänsä alapuolella suurikokoinen syntymämerkki. Hän kieltäytyy operoimasta luomea pois, sillä se tekee hänestä ainutlaatuisen.

Kanadalaisen Cassandra Naudin mitta tuli täyteen 13-vuotiaana. Hän marssi vanhempiensa luokse ja ilmoitti, että tahtoo poistaa syntymämerkkinsä. Tyttö oli joutunut kiusatuksi koulussa, sillä hänen oikean silmänsä alapuolella on valtava ja tumma syntymämerkki.

- Tunsin itseni rumaksi - vaikkakin vain sen hetken, ja olin kauhuissani, miten minua tultaisiin kohtelemaan yläasteella, Naud kertoo.

Tyttö sai kuitenkin kuulla plastiikkakirurgilta, että hänen kasvoihinsa saattaisi jäädä huomattavia arpia syntymämerkin poistosta. Se sai Naudin mielen muuttumaan. Hän päätti hyväksyä poikkeuksellisen luomensa.

Ihmiset ovat uteliaita tai säälivät

Ammattitanssijaksi opiskellut Naud sai myöhemmin yhdeltä roolitusfirmalta tylyn kehoituksen: häntä pyydettiin muokkaamaan syntymämerkki pois valokuvista, jotka hänestä näkyivät julkisuudessa.

Ei tullut kuuloonkaan.

- Syntymämerkkini on valtava osa minua. Se tekee minusta ainutlaatuisen ja muistettavan, mikä on erityisen tärkeää valitsemallani alalla, nykyään 22-vuotias Naud sanoo.

Nainen toivoo, että myös muut uskaltasivat olla juuri sellaisia kuin ovat. Useimmiten ihmiset ovat pelkästään uteliaita, jos toinen näyttää tavalla tai toisella poikkeavilta.

- Tiedän, että jotkut saattavat sääliä minua, mutta minä pidän omasta ulkonäöstäni, nainen kertoo.

Poikaystävä löytyi koe-esiintymisestä

Naud ehtii tanssijan töidensä ohessa myös viettää aikaa poikaystävänsä Patrick Cookin, 21, kanssa. Heidän ensitapaamisensa kuulostaa olleen todellista "rakkautta ensisilmäykseltä".

- Tapasimme tanssiroolin koe-esiintymisessä ja olemme olleet erottamattomat siitä lähtien. Hän aina kertoo, kuinka kaunis olen.

Katso video Naudista alta.

Lisää kuvia Naudista pääset katsomaan täältä.

Seuraava artikkeli: Melkoinen syntymämerkki: Lapsi syntyi numero 12 otsassaan

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat